Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok!Volt már olyan,hogy strandon a medencében szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 20:28
1/9 anonim válasza:
Nem szexeltünk konkrétan, de olyan volt már, hogy a strandon a medencében kezdtem el izgatni diszkréten a pasit lent :)
Vagy olyan is volt mar, hogy napozas kozben nyulkalt a bugyim korul a strandon, eszmeletlenul felizgultam
+ egy hotelben a jacuzziban, wellness reszen izgattuk egymast a viz alatt
2/9 anonim válasza:
Medence volt párszor, de nem strandon. Piszkosul jó tud lenni nyáron késő este.
3/9 anonim válasza:
Tóparton igen, vizibiciklin igen. Medencében soha és nem is fogok. Nem túl fincsi a klóros víz, meg azt a vizet a punciba engedni amibe mások belehugyoznak, áztatják benne a s.ggüket, gombás lábukat.
4/9 anonim válasza:
Igen . Balatonfüreden konkrétan a srandolók között dugtunk. Csak mosolyogtak körülöttünk.
5/9 anonim válasza:
Volt. Balatonlelle, szabadstrandon. Szintén a fürdőzők között. Akkor 42 voltam, a csaj 20.
6/9 anonim válasza:
Privat medenceben a kertben .. este tarsasg is volt .. a medence tavolabb volt kicsit....tapizas az volt boven a viz alatt
7/9 anonim válasza:
Konkrét behatolás nem történt, de többször előfordult már, hogy egymást izgattuk a pasival a víz alatt. :)
Volt, hogy a szálloda wellness részlegén lévő szaunában is izgattuk egymást. :)
8/9 anonim válasza:
Miért nem tartjátok meg az ilyen dolgaitokat otthon a négy fal között? Undorító.
9/9 anonim válasza:
Persze ez le van pontozva, de amikor melegekről van szó, ez az első dolog, ami mindenkinek eszébe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!