Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk s lányok , szeretkeznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk s lányok , szeretkeznétek , vagy szeretkeztetek -e már úgy párotokkal , hogy annak megvolt a menzesze ?

Figyelt kérdés
Előfordult már , hogy annyira kívántátok egymást , hogy minden mást , félre tettetek és nem érdekel benneteket semmi , csak hevesen egymásnak estetek , szexeltetek ?

2021. jan. 9. 00:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
30%
Egy pasinak is megjöhet? Ez új!
2021. jan. 9. 00:55
 2/25 anonim ***** válasza:
80%

Én többször is...

Sokszor nem tudtam kivárni azt az 5 napot kb.

Volt sokszor, hogy nem érdekelt.

F

2021. jan. 9. 00:56
 3/25 A kérdező kommentje:
Szöveg értelmezésből ( 1 ) !
2021. jan. 9. 00:57
 4/25 A kérdező kommentje:
Gondolom , akkor jó véres volt minden , utána . Bár volt mikor nekem sem számított volna , csak barátnőm , nem engedte akkor .
2021. jan. 9. 01:03
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
Heteró topikba tetted fel a kérdést te agyhalott perverz....
2021. jan. 9. 01:07
 6/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom hová kellett volna ki írnia a kérdést.

Talán aki véresen is tolja a nőt, az buzeráns? 🤔

A vér mennyiség az függ, hányadik napon van a csaj, de bármikor reszelem a nőt, ha úgy van.

Utána lehet zuhanyozni, esetleg ott is lehet répazni még egy jót. 👌

2-es vagyok

2021. jan. 9. 01:11
 7/25 A kérdező kommentje:

Szerintem a kérdésem egyszerű ! Hova kellett volna tennem , ha nem heteróba ? Fiúk s lányok ! ( Fiúk - Lányokkal , Lányok - Fiúkkal ) !

Így már világosabb ?

2021. jan. 9. 01:12
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

Ti ennyire fogalmatlanok vagytok

Fiuk lányok - a párotokkal - hogy annak - megvolt... Ergo a fiu is es a lany is, úgy szeretkezett, hogy a párjának volt meg.

Egyébiránt, nem annak, hanem neki lenne a helyes. De, ha ennyire osroba vagy, ez már mindegy is.

Ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket kerdezel, inkább tanulj egy kis nyelvtant, mert kegyetlen ostoba vagy!!!

2021. jan. 9. 01:16
 9/25 A kérdező kommentje:
Igazad van , függ , hogy hányadik napon történik , meg ameddig van víz , meg tusfürdő , szappan , addig nincsen gáz .
2021. jan. 9. 01:17
 10/25 anonim ***** válasza:
40%
Az online oktatást tényleg be kellene fejezni. Az ilyen agyhalott emberek mint a kérdező veszelyesebbek a koronánál ...
2021. jan. 9. 01:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!