Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk s lányok , szeretkeznétek , vagy szeretkeztetek -e már úgy párotokkal , hogy annak megvolt a menzesze ?
Én kipbóbálnám de a férjem finnyás f...kalap!
Azt mondja gusztustalan!!
Én pedig akkor szoktam lenni a leg szukásabb!!😆😆🤣🤣🤣
Igen. Bár amikor először aludt nálam a párom úgy, hogy menstruáltam, nagyon zavarba hozott a dolog.
Tévénézés közben elkezdtünk csókolózni, aztán nemsokára a keze már a bugyim felé közeledett. Megállítottam, mondtam, hogy tampon van bennem. Azt mondta, hogy nem baj, engedjem el magam.
Kinyalt, elélveztem. Kérdezte, hogy mennyire erős a vérzésem. Mondtam, hogy már a 4. nap, szóval nem olyan vérfürdő 😀 erre kérdezés nélkül nagyon óvatosan kihúzta belőlem a tampont, becsomagolta egy zsepibe és arrébb rakta 🙈
Aztán én is kielégítettem őt szájjal és zárásképp szexeltünk is.
Szóval a páromat nem zavarja. Nekem nem a kedvenc műfajom, mert amúgy is nagyon szűk vagyok, menstruáció idején meg még jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!