Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megérteni ezt az aktust?
Örülj neki hogy így alakult!
A helyedben többször is találkoznék vele.
Akartam, és majdnem sikerült, megint jött a járvány (az első szex is emiatt késett), ezért megint nem tudott utazni. Aztán amikor tudott volna, megismerkedett mással, akiről azt mondta, őt szereti is (tehát engem nem), és bár a férjét is szereti, mindkettővel kúr, csak velem nem.
Amúgy mással is megcsalta a férjét, hogy én voltam 30, ő 43, az semmi, volt olyan, hogy 39 évesen lefeküdt egy 21 évessel vagy valami ilyesmi különbség pár éve.
Ez így már nem hangzik túl jól.
1-es voltam.
Értelmezés = nagyüzemben félrekúró ... (egyéni értékrend alapján helyettesítendő be a ... helyére kifejezés). Ahogy voltak "elődjeid", úgy van utódod, sőt neki is lesz utóda, meg az utódnak is utódjai. Az meg hab a tortán, hogy gumi nélkül dugtál vele. Gondolod ha neked engedte, akkor másnak még sosem? Egyszerűen valamiért szimpi voltál neki és veled is dugott. Hogy mi fogta meg benned arra csak ő tudja a választ, mi nem.
Igen, nőben is létezik ilyen. Mielőtt viszont felcsillanna mindenki szeme hogy "hohó ilyet nekem" ki kell ábrándítsam a jónépet, az ilyen ritka mint a fehér holló. Minden úgymond laza erkölcsű nőre 200 pasi áll sorban, egyszerűen a véletlen műve volt hogy te is belefutottál. Lehet ez elkövetkező 50 évben nem lesz bármennyit is lógsz a neten, mert mindig éppen mással dug. Annyit viszont tanulj belőle, hogy ne dugj gumi nélkül alkalmiban és mindig legyen nálad bőven tartalék gumi is.
Volt tartalék, az első gumit elkezdtem rosszul felhúzni, belülről hozzáértem, így nem tudtam felhúzni, mert előondós lett volna pont kívülről. Épp kinyitottam a másodikat (Eleve 2 dobozzal mentem, ne nézz amatőrnek), és akkor szól, hogy amúgy lehet óvszer nélkül. Szóval a másodikat bontottan, de használat nélkül dobtam ki.
Hittem neki, hogy védekezik, és talán így is volt. Valószínű nem terhes, emiatt egy percig sem aggódok.
A második bekezdéssel egyetértek, nagyon ritka, épp ezért nem is tudom feldolgozni, hogy épp sikerült. Nem fb-on beszélgettünk, de arról írta, hogy 500 bejelölést kapott. Nem jelölte őket vissza, hanem ennyien jelölték be most is. Az 50 éveddel is egyetértek, nem lesz még egy ilyen. Volt másik: elkezdtem ismerkedni egy nővel, és zavarta, hogy nem maszturbálok, pedig velem csalta volna meg a férjét. Vagy egy szűz lánynak nem vettem el a szüzességét, csak orálozott, mert nem voltam eléggé rámenős. Szóval összejönnek ilyen reménytelen dolgok, de nüanszokon elrontom, ezzel a 43 éves nővel sikerült nem elrontani, néha nekem is kell a siker.
Nem a terhesség a para, hanem hogy valószínűleg másokkal is ugyanúgy lazán dug gumi nélkül és nem éppen egy szűzike életet él.
S jó úton haladsz ha látod hol rontottad el - csak így tovább, így fogsz fejlődni! Tanulj, tapasztalj, akarj fejlődni, előre menni és egyre több rutinod lesz.
Hol rontottam el? :D Minden vágyam volt 17 éve hogy idősebb nővel legyek. 14 évesen beszélgettem egy akkor már 35-40 éves anyukával, aki azt írta, ha az ő városában laknék, szívesen tanítana. Vagy egy-két hasonló másikkal, akiket nem érdekelt a korkülönbség, csak az, hogy küldtem nekik képet a farkamról már 2004-ben. Mert akkor is ugyanez ment, mint most.
Tehát ez a 17 éves vágy vált valóra, nem érzem, hogy elrontottam volna. Mikor közölte, hogy nem lesz több aktus, akkor nem írtam többet, de rámírt másnap, hogy most haragszom-e rá, és mondtam, hogy nem, mert nagyon sokat köszönhetek neki. Konkrétan félig emlékszem a szex előtti időkre, mikor frusztrált voltam, és ezt a felszabadultságot ő hozta el, hogy ilyen nyílt volt felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!