Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire tetszenek nektek az ilyen és ehez hasonló férfiak?
2021. jún. 17. 16:47
22/33 A kérdező kommentje:
De soknak nem jön be.. de lehet szemelyesen olyan piros lennél mint a vér ha szembe menne veled
2021. jún. 17. 18:07
23/33 anonim válasza:
Most komolyan, kiraksz egy kérdést hogy menőzz hogy (szerinted) milyen jól nézel ki, aztán akinek nem tetszik attól 4 oldalas okleveles értekezést kérsz a miértjéről. Mellesleg a 17es válaszban nem teljesen értem az ok-okozati összefüggést a "proli a stílusod", és az erre válaszul adott "nem vagyok bexarva, azért" között.
24/33 anonim válasza:
Nekem tetszik, jól nez ki, sztem nem roma.
Sztem nem proli sem a kerdezo sem a Feco.
Most ő kérdezett valamit, kicsit elvan bízva, attol proli? Ez hulyeseg.. kis kemeny ;)
24L
25/33 anonim válasza:
23-assal maximálisan egyetértek.
26/33 anonim válasza:
Kérdező, nagyon gáz vagy.. és ezt most még nem is a külsődre/stílusodra értettem
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent
Annyit még hogy aki szerint gáz vagyok..
Halálos gáz vagyok bevallom.. a nőket elkábítom olyan gáz vagyok
Hagyjuk
2021. jún. 17. 18:38
29/33 anonim válasza:
8as vagyok:nem tudom minek lettem lepontozva..pedig normálisan válaszoktam.
30/33 A kérdező kommentje:
Nem is kicsit tetszik neked.. azert mert itt nem nok irnak hanem meleg fiuk es felnek mert a klipben egy kigyurt fiu van ő meg lecsapna oket felkezzel
2021. jún. 17. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!