Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire tetszenek nektek az ilyen és ehez hasonló férfiak?
10-es:
Egy idegenről mondjuk véleményt mintha az te lennél?
Jó, rendben.
1. ne mond, hogy úgy nézel ki, mint egy közszereplő, mert ezzel máris lealacsonyítod magad, tömeggé válasz.
2. más frizura. Minden második csávónak ecset fazonú a haja, válts, tapasztald ki a mi a jó a te fejformádnak.
3. tapasztald ki, hogy illik-e hozzád bajusz, szakáll, borosta, bármi.
4. esetleg ha nem vagy elégedett a testalkatoddal, változtass rajta, személy szerint szeretem a mackós férfiakat, de a klipben lévő már túl sok.
5. öltözködj úgy, ahogy szeretnél, és ahogy a hétköznapok megkívánják. Az alacsony, telt pasikon az öltöny mint mindennapi viselet (vagy a klipben lévőnél) olyan mintha másolnád Kim Dzsongot.
#13..;)
#14. Személyesen ismerem, és ő is gyúr . Ő se meg en se vagyok mackós, az mind izom nyugiba legyél. Ő sem alacsony.
Menj el szemészetre!
"nyugiba legyél"
"Na ne mondd..:DDD"
Akkora proli stílusod van, hogy meg sem érdemled a válaszokat.
#16. Én nem vagyok roma..
De mindegy..
#17. Nem vagyok bexarva azert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!