Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feederism kedvelő lányok! Nektek mi tetszik jobban a feeder vagy a feedee szerep?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 09:11
1/8 anonim válasza:
Nekem írhatnak ilyen lányok 😍
21/f
2/8 anonim válasza:
Ha van feedee beallitottsagu lany itt nekem is irhat ha szeretne:)
3/8 anonim válasza:
Az a baj - úgy látom - hogy amely pasiknak ilyen mániája van, azok nem tudnak mértéket tartani. Engem kicsit érdekel, szívesen híznék ilyen 5-10 kilót, ha a másikat izgatja. De úgy nem, hogy közben legszívesebben 150 kilósan látna, és attól kell rettegnem hogy felhizlal. Akkor inkább nem, nem ér annyit az egész.... 19/L
4/8 anonim válasza:
bármelyik szerepet kedvelő lány írhatna :D 27/F
5/8 anonim válasza:
3 és 4. Feedee/feeder beállítottságú vagyok,6,5 éves kapcsolatomban az exem,aki "normál" végig tudott,hogy van effajta "fétisem" mivel ő abszolút nem akarta nem erőltettem,visszafogtam magam a szakításnak se volt köze ehhez az egészhez.
Nem mindenki akar ebben a fétisben 150 kilosra hízni(én sem),vannak kivételek,meg akik tudnak mértéket is tartani,szerintem.
30/f
6/8 anonim válasza:
Barátnőm nemrég lépte át a 100kg-t. :) nagyon élvezzük az egészet mindketten
7/8 anonim válasza:
#6 nagyon szerencses vagy h talaltal ilyen lanyt:)
8/8 anonim válasza:
Feeder dolog érdekelne de én magam is ducibb lany vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!