Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az anális szex a nöknek?
A barátom mesélte, hogy van nö, aki élvezi. Én nöként ezt nehezen értem, hogy hogyan tudja élvezni és miért.
Állítólag van, aki így élvezni is tud.
Gondolom a barátod rá akar venni...
Engem már maga a tudat is izgat.
N
Miért jó a főtt fokhagymás főtt polip? Van aki szereti, más meg ránézni sem tudna arra a halízű "csúszómászóra". Mert nem vagyunk, egyformák, ízlés dolga ki mit szeret és mit nem. Meggyőzni egyik felet sem lehet. Az análhoz háromféleképpen állnak a nők alapvetően, van aki fúj soha (s nem is élvezné, ha próbálta akkor meg inkább rossz volt), van aki időnként jónak tartja és élvezi, meg van aki kimondottan élvezi, sőt csiklóval vagy simán a dugástól el is élvez közben (ők vannak kisebbségben).
Ettől a pasid még tényleg azért hajtogatja mert fel akarja próbálni a hátsódat 😂 Ha te nem akarod akkor megmondod neki, hogy te nem akarod és kész. Ha ennek ellenére erőlteti és nem fogadja el akkor meg keress másik pasit, aki "rezonál" rád és fontos neki hogy te mit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!