Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó az anális szex a nöknek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az anális szex a nöknek?

Figyelt kérdés

A barátom mesélte, hogy van nö, aki élvezi. Én nöként ezt nehezen értem, hogy hogyan tudja élvezni és miért.

Állítólag van, aki így élvezni is tud.

2021. jún. 16. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom a barátod rá akar venni...

Engem már maga a tudat is izgat.

N

2021. jún. 16. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

Nem az.

L

2021. jún. 16. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Van aki igen van aki nem. Én próbáltam többször is, de nem tetszett. A pasijaim is rá jöttek h a puncim jobb és szűk is így értelmetlen. Megfelelő előjátékkal te is ki próbálhatod mert valszeg rá akar venni. De ha nem tetszik neked tartsa tiszteletben
2021. jún. 16. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Miért jó a főtt fokhagymás főtt polip? Van aki szereti, más meg ránézni sem tudna arra a halízű "csúszómászóra". Mert nem vagyunk, egyformák, ízlés dolga ki mit szeret és mit nem. Meggyőzni egyik felet sem lehet. Az análhoz háromféleképpen állnak a nők alapvetően, van aki fúj soha (s nem is élvezné, ha próbálta akkor meg inkább rossz volt), van aki időnként jónak tartja és élvezi, meg van aki kimondottan élvezi, sőt csiklóval vagy simán a dugástól el is élvez közben (ők vannak kisebbségben).

Ettől a pasid még tényleg azért hajtogatja mert fel akarja próbálni a hátsódat 😂 Ha te nem akarod akkor megmondod neki, hogy te nem akarod és kész. Ha ennek ellenére erőlteti és nem fogadja el akkor meg keress másik pasit, aki "rezonál" rád és fontos neki hogy te mit gondolsz.

2021. jún. 16. 22:52
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen, tényleg vannak olyan nők, akik el tudnak ott is élveznim, de ez messze nem "alap".
2021. jún. 16. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Sokaknak nem az. Van akinek az, van akinek pedig nrm az, csak a menőzés / pasija miatt azt hazudja. Szerintem ha nem kifejezetten vágysz rá, ne menj bele. Mint semmi másba se, ha nem akarod.
2021. jún. 16. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem volt csaj, aki szó szerint könyörgött érte...
2021. jún. 17. 00:02
 8/13 Csicuki ***** válasza:
91%
Nekem nincs vele bajom nem rossz ad egy kis pluszt de kb ennyi semmi mást
2021. jún. 17. 00:16
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Igen, van aki élvezi és olyan is van akinek orgazmusa van tőle. De sokan vannak akik nem szeretik.
2021. jún. 17. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért jó, mert másképpen izgat, máshol ingerel. Ha fejben gerjedsz rá, akkor élvezni is fogod.
2021. jún. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!