Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az a férfi kaphat meg egy szép nőt, aki teli van pénzzel?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:20
1/12 anonim válasza:
Hányszor írjátok ki még ezt a kérdést???
3/12 anonim válasza:
Igen,pénzért mindent megvehetsz.
5/12 anonim válasza:
Golddiggereket, luxusk.rvákat igen, mert ott ugyebár pénzről szól a story, bárki aki eleget fizet viheti.
Picsogós, önbizalomhiányos, a fél világot gyűlölő frusztrált kisfiúk meg nem csinos nőkkel sem fognak sem így, sem úgy összejönni. Döntsd el hogy ebbe a kategóriába akarod-e sorolni magad.
6/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy csak a felszínt látják, belülre akkor látnak amikor jobban megismerik egymást. Amikor érzelemhez jut a sor szinte semmit nem tud a fél nyújtani, mert ő nem erre van felkészülve, mert azt hiszi, hogy a flex és a pénz elég
7/12 anonim válasza:
Jobban kerestem 4 éven át, mint a jelenlegi férjem. Amikor megismerkedtünk én már dolgoztam a suli mellett. Szóval nem szegény vagy, csak gáz.
8/12 anonim válasza:
Én jól keresek és jól is nézek ki.És a válasz nem,mert akkor is eljöttek velem mikor xarul kerestem.Szóval ha jól nézel ki és adsz magadra,több esélyed van 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!