Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondanád el a párodnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanád el a párodnak, hogy te szeretnéd a hátsó bejáratot is használni?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolataimban előferdült, hogy análisan is csináltuk, engem nagyon izgatott és pozitívan éltem meg a dolgot. A mostani párom viszont nagyon elítéli a dolgot. Hogyan tudnám kicsit efelé húzni.

Ő maga még sosem csinálta úgy, így a gyakorlatban fogalma sincs, hogy milyen is ez.

#szex #kapcsolat #impossiblemission
2021. jún. 15. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ez nagyon emberfüggő. Ha neki berögzött elhatározása van, hogy na azt nem, akkor sajnálom, nincs esélyed. Egyébként pedig teljesen új élvezetet nyújthatnál neki.

Hogy mi a taktika, hogy belemenjen? Fogalmam sincs. Ha az én barátnőm hozná fel, repdesnék a boldogságtól, de én vágyom is rá (csak nem kapom meg).

2021. jún. 15. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Apró léptek!

Nyalás közben ujjazd meg a farát is! Majd később dugj fel dolgokat!

2021. jún. 15. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Sehogy. Igaz én nő vagyok és az exem, akivel több évig voltunk együtt, annyira akarta az anált, hogy ez is nagyban hozzájárult a kapcsolat végéhez. Már túlságosan is erőltette a dolgot, sokszor szex közben is, túl sokszor nyúlt oda, volt hogy ujjal is próbálkozott akaratom ellenére is egy idő után, majd ezek hatására szépen lassan elment a kedvem a vele való szextől, így a szex megsínylette, majd később a kapcsolat is.

Ha valaki nem akar valamit, azt meg kell érteni.

2021. jún. 15. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes a pasik általában nem szoktak tiltakozni ha bedobja neki a lány hogy csinálhatnák análban is. Ezzel együtt biztos "előferdül" ilyen.

A fenti hozzászólóknak tökéletesen igazuk van, ha erőlteted, követeled, állandóan olyan dologgal rágod a fülét amit ő nagyon nem akar akkor csak eltávolodtok egymástól -> szakítás előbb-utóbb.

2021. jún. 15. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Szivem. Szeretném ha seggbedugnál. Ilyen egyszerű. Nekemnis volt olyan pasim aki nem volt hajlandó rá. Nem sokáig maradt. 18L
2021. jún. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!