Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanád el a párodnak, hogy te szeretnéd a hátsó bejáratot is használni?
Az előző kapcsolataimban előferdült, hogy análisan is csináltuk, engem nagyon izgatott és pozitívan éltem meg a dolgot. A mostani párom viszont nagyon elítéli a dolgot. Hogyan tudnám kicsit efelé húzni.
Ő maga még sosem csinálta úgy, így a gyakorlatban fogalma sincs, hogy milyen is ez.
Szerintem ez nagyon emberfüggő. Ha neki berögzött elhatározása van, hogy na azt nem, akkor sajnálom, nincs esélyed. Egyébként pedig teljesen új élvezetet nyújthatnál neki.
Hogy mi a taktika, hogy belemenjen? Fogalmam sincs. Ha az én barátnőm hozná fel, repdesnék a boldogságtól, de én vágyom is rá (csak nem kapom meg).
Apró léptek!
Nyalás közben ujjazd meg a farát is! Majd később dugj fel dolgokat!
Sehogy. Igaz én nő vagyok és az exem, akivel több évig voltunk együtt, annyira akarta az anált, hogy ez is nagyban hozzájárult a kapcsolat végéhez. Már túlságosan is erőltette a dolgot, sokszor szex közben is, túl sokszor nyúlt oda, volt hogy ujjal is próbálkozott akaratom ellenére is egy idő után, majd ezek hatására szépen lassan elment a kedvem a vele való szextől, így a szex megsínylette, majd később a kapcsolat is.
Ha valaki nem akar valamit, azt meg kell érteni.
Érdekes a pasik általában nem szoktak tiltakozni ha bedobja neki a lány hogy csinálhatnák análban is. Ezzel együtt biztos "előferdül" ilyen.
A fenti hozzászólóknak tökéletesen igazuk van, ha erőlteted, követeled, állandóan olyan dologgal rágod a fülét amit ő nagyon nem akar akkor csak eltávolodtok egymástól -> szakítás előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!