Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha most haza mentek és a pasitok úgy akarna szexelni hogy ne fürödjetek le akkor benne lennétek e?
Figyelt kérdés
És ilyen melegben mennyire vagytok büdösek? Nekem ha lenne csajom ezt akarnám és punci meg anusz nyalassal kezdeném az gáz?2021. jún. 15. 17:22
1/12 anonim válasza:
Igen, mert alapból odafigyelek a higiéniára szóval nem leszek budos
2/12 anonim válasza:
Budi vagyok, mert nem egy legkondis irodaban ulok, tolem aztan igy is dughat
5/12 anonim válasza:
Hát én elég izzadós vagyok sajna:/ próbáltam sokmindent, de az izzadást nem gátolta meg semmi, max büdös nem leszek. Az is valami mondjuk. Én nem szeretek így szexelni. Mikor nyáron valahova megyek és hazaérek az az első, hogy zuhanyzom. Mikor egyedül vagyok itthon és szex sincs stb akkor is. Szóval nem mondom hogy soha nem engednèm meg, mert ha nagyon akarja vagy nagyon úgy jön ki a lépés, akkor oké legyen. Viszont ha van idő inkább zuhanyoznék. Akár lehet közösen is és még a zuhanyban egymásnak eshetünk. Az is izgi:)
6/12 anonim válasza:
Persze. Egy jó dugás( mert ilyenkor inkább csak arra korlátozódik) izzadtan is az. Után zuhanyzunk.
Nemm vagyok büdi.
7/12 anonim válasza:
Nem. Egészségügyben dolgozok, szóval amint hazáértem fix a fürdés. És nem vagyok büdös, izzadós se igazán, de meló után akkor sem friss, nem engednék nyalást.
8/12 anonim válasza:
Szex oké, igényes vagyok, de orál nem lenne egyik oldalra se.
9/12 anonim válasza:
Bem vagyom izzadt így azt mondanám minden jöhet!
Egyébkent ha van kehetőség lefürdeni akkor azt valasztom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!