Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mennyire válaszoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mennyire válaszoltok a privát üzenetekre?

Figyelt kérdés
Ha kommenteltek, sok esetben kaptok privát üzeneteket, amelyek többnyire ,,felhívás keringőre" (legyen az proli- vagy kultúrált stílusban felvezetett). Hogy reagáltok az ilyenekre? Elbeszélgettek, akár ,,fel is veszitek a kesztyűt" ha megvan a szimpátia? Nem válaszoltok, vagy elhajtjátok melegebb éghajlatra a ,,vadászokat"?

2021. jún. 15. 09:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Engem nem izgat a stílus. Ha proli, vagy visszaírok valami hasonló proli dolgot ha nem akkor csak szimplán tiltom és törlöm. Minden privátot tiltok, már játékot csináltam belőle. 400 embert tiltottam le eddig. Van kb 5-7 kivétel, azok mind segítő szándékkal írtak rám, őket nem tiltottam.
2021. jún. 15. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Stílus és téma függő.

Ha valaki csak a szexről akar velem beszélni vagy partnert keres annak abszolút nem is válaszolok.

2021. jún. 15. 09:31
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Tízből általában kilenc üzenet vállalhatatlan stílusú vagy egyszerűen bunkó és olyan témákról faggatózna, amikhez semmi köze (nem, nem fogom részletezni egy idegennek se a maszturbálásomat, se a barátom méretét).

Ha valaki egy értelmes kérdéssel ír rám, akkor annak szívesen válaszolok és amíg megmaradunk a témánál, addig írogatok is vele. Viszont nem egyszer volt olyan, hogy hirtelen átváltott ismerkedésbe - na, onnantól nem válaszolok.

2021. jún. 15. 09:33
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Stílustól függ, sokra válaszolok, sokra nem

De pl. amiben "hölgy" megszólítás van, arra nem, nagyon nem bírom

2021. jún. 15. 09:38
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Válaszolok amennyiben normális az üzenet tartalma.
2021. jún. 15. 10:21
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek válaszolni szoktam normális stílusban.
2021. jún. 15. 10:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem a nok válaszait. Sot, még talán orulok is neki, hogy azért a rendes kérdésekre, rendes stílusra válaszolnak. De teljesen átélem a helyzetuket, néha tényleg siralmas, amit lemuvelnek néhány férfiak. En bevallom, ha olyan a kérdés, és tudom rá a választ a barátnom nevében válaszolok rá. Rogton beugrik minden kérdés után 5 férfi uzenet, és hát tényleg szornyu uzik.
2021. jún. 15. 11:01
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
A "sok eset" napi tucatnyi privi, senkinek sincs ennyi ideje. Akár itt, akár más platform az idiótákra, stílustalanokra mindenhol automatikusan megy a törlés/tiltógomb.
2021. jún. 15. 11:15
 19/22 anonim ***** válasza:
#11. 👏
2021. jún. 15. 11:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen témafüggő, hogy miről kezdenek el beszélgetni, de mondjuk maradjunk a szexuális témánál.

Eleinte még válaszolok pár kérdésre, amik nem túl intimek. Utána már megmondom, hogy bocsi de szeretném abbahagyni ezt a beszélgetést, szia. És itt jön a probléma. Normális ember erre mit reagál? Oké, szia. De nem, hanem az itteni gyökerek 95%a elkezdi, hogy maradj még, csak még egy kérdés, könyörgöm ne menj stb stb. Na ilyenkor megy a tiltás.

2021. jún. 15. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!