Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha szexkapcsolat miatt választanátok valakit, akkor annak a férfinak milyen kritériumnak kell megfelelnie? Életkort is légyszíves írjatok a válaszaitok a válaszaitok mellé.
30 F
Csak szeretném tudni, hogy a jövőben, ha ilyen céljaim vannak, hogy készülhetek annak érdekében, hogy jó eséllyel eredményesen pályázhassak egy ilyen kapcsolatra/alkalomra/alkalmakra, de olyan nőknél immár, akiknek a külseje nem az átlaghoz mérhető alapvetően.
Vannak olyan nők, akik nem akarnak abszolút szexkapcsolatot, de lehetőséget látnak rá, csak az nem mindegy kivel. És vannak, akik akarnak, de továbbra is nem akárkivel. Mert nektek nőknek vannak igényeitek minden téren. Az anyagiak mellett, főként az érdekel, hogy
külsőre ki számít nektek megfelelőnek oly mértékben, hogy azt a civil életben meglátva is beújítanátok magatoknak, mert éppen a zsáneretek.
Mire kell építkezni egy férfinek? Milyen legyen egy férfi?
-Elvárás, hogy márkás holmikban legyen megjelenése, vagy éppen elég az is, ha normálisan öltözik?
Ezzel együtt milyen külsővel rendelkezzen? Milyen férfit képzeltek el ilyen célra?
Teljesen kigyúrt mindenhol, de nem kövér..? Sörhasú, pocakos, de a karjai kigyúrtak...?
Szálkás izmos legyen a figura?
Legyen kövér, de jóképű?
Férfiaknál a formás farizom jelenthet-e valamilyen előnyt ebben a témában?
9/11:
Megkérdezhetem tőled, ha már válaszolsz, akkor miért nem írsz életkort mellé? Te minősítesz engem, de mire fel, mikor ékezetet sem tudsz írni és tudatosan nem is használod több kérdés alatt ugyanazon felhasználóként.
Volt szex életemben, nem is egy! A rosszindulatod miből árad és miért?
Gondolom valami nagy értelmiség lehetsz, ha a frusztrációd abból fakad, hogy a magadhoz képest értelmes embereket piszkálod.
12:
nem tudom, miert relevans az, hogy 23, 26 vagy mondjuk 32 eves vagyok-e. ennek fenyeben fogod ertekelni a valszom vagy mi? egyebknet 30 vagyok, ha ennyire erdekel, remelem, most megynyugodtal.
aki 2021-ben egy netes anonim forumon az ekezeteken porog, az retardalt. igy gyorsabb, egyszerubb, ha nem erted, a baj veled van.
egyebkent se tudom, mit vergodsz, amikor megvalaszoltam a kerdesed. nem mondanam tul ertelmes embernek, aki idegen, anonim noktol kerdezgeti egy forumon, hogy a szexkapcsolathoz vajon kell-e a markas ruha es formas farizom.
bele se merek gondolni, milyen korokben mozoghatsz, ahol te hiszed magad ‘ertelmesnek’.
Hát figyelj, nem fogod ezt a kérdéskört elrontani azáltal, hogy hozzád hasonló emberekkel vitatkozom. nagyon is számít, hogy a korodhoz képest milyen szöveget osztasz meg. Ha ezt meg kell magyaráznom, akkor ott nagy baj van. 2021-ben és előtte is, nagyon sok ember helyesen ír, nem hinném hogy az a retardált, aki szóvá teszi. Nem attól értelmes, vagy nem értelmes valaki, hogy feltesz egy ilyen kérdést, információkkal kiegészítve.
Ez az oldal pont azért van, hogy ilyen kérdéseket is feltehessen egy férfi, te meg azért kötöttél belém, mert magadhoz képest valószínűleg olyan intelligenciát véltél felfedezni, ami szúrja a szemedet és így bököd ki magad. Hát tudd meg, hogy miattad nem fogok veszekedni sem veled, sem más nővel sem. Talán jobb lenne, ha kevesebbet lennél fennt ezen az oldalon.
Nem a szexkapcsolathoz kell a márkás ruha, hanem ahhoz kellhet a márkás ruha, hogy egyáltalán megnézzen egy nő és olyannak tituáljon, akivel egyáltalán érdemes szóba állnia. Bárcsak ez nem így lenne, akkor mindenkinek könnyebb lenne, de nehogy még a végén te tűnjél mártírnak, bánom is én, hogyha esetleg nincs akkora igénye egy nőnek ezen a téren, de manapság mifelénk az ilyen játszma ott kezdődik, hogy külsőségek nélkül nem is működik a dolog. Aztán a farizmot is kitől kérdezzem meg? Menjek oda az utcán egy nőhöz és kérdezzem meg tőle, mert éppen tetszik nekem?
Kérlek gondolkozz! Az ilyen megnyilvánulásaiddal csak azt éred el, hogy a neked válaszoló emberek szállhatnak vitába és azok idejét rabolod, miközben magadban kellene keresned a hibát és kicsit visszafogottabbnak lenni.
Nők! Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!