Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz@rul éreznétek magatokat Ti is ha évek óta nem találnátok barátnőt,de még csak kalandot sem?
Én már 2,5 éve nem voltam női test közelében:(
Pedig még fiatal vagyok és "most kéne élnem".
Elgondolkodnék h nálam van a hiba, és tennék ellene h ne húzzam tovább az időt.
Menj bulizni, szórakozni és ismerkedj!
Mit szólnál hozzá, ha nem a nők és a szex lenne az "élni" hanem találnál magadnak valamit amit nagyon szeretsz csinálni.
Nekem ilyen a motorozás, én szeretem a sebességet, az erőt ami benne van, a szabadság érzetet ami rajta van.
Hs neked más van amit szeretnél akkor az is jó.
Ha te futni szeretsz, vagy nyilazni, vagy könyvet olvasni, akkor az.
És ha igazán elmerülsz a hobbidban és szenvedéllyé változik, akkor már nem fog zavarni hogy nincs csajod. És akkor önként jönni fog egy, vagy több akinek te kellesz.
Kérdező!
Itt vagyok én lassan 30 évesen. Szar családdal , szar évekkel a hátam mögött. Az élet megviselt, komoly természetű férfi szinte nem kell egy nőnek sem.
Mert az szellemileg megterhelő és lehúzó egy nőnek. Alig van mosoly az arcomon , de az tényleg nagyon ritkán. Jóképűnek tartanak és talán lehetett volna kapcsolatom a múltamban, de az állandó idegi kikészítés miatt a személyiségem nem volt alkalmas arra, hogy eredményesen ismerkedjek és párkapcsolatom legyen. Hogy kialakulhasson életemben legalább egyszer a szerelem és egy jó kapcsolat a nővel.
És most mit csináljak? Akasszam fel magam? Minek?!
Dolgozom és megpróbálok fejlődni, kihozom magamból a maximumot és bízom benne, hogy eljön majd az a nő, aki az életem párja lesz.
Szóval ne csüggedj, ha fiatal vagy, csak próbáld kiszúrni magad körül azokat az embereket, akik rosszat akarnak neked és a veszekedésektől TARTSD távol magad, már ha van rá lehetőséged!!!
Ez mindennél fontosabb, mert kell türelem a nőkhöz és ha kikészülsz,
akkor ez hiányozni fog. Boldogtalan leszel és nem lesz meg az alapod ahhoz, hogy valaki beléd szeressen. A nő pedig kellene egy kiegyensúlyozott élethez. Szóval ne feledd, amit írtam!
Kérj tanácsot havertól aki sikeresebb. Én pl csomószor megosztom a néhány közeli barátommal a tapasztalataimat ilyen téren, egyrészt mert alapból érdekes, másrészt mert lehet tanulni belőle.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!