Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sz@rul éreznétek magatokat Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz@rul éreznétek magatokat Ti is ha évek óta nem találnátok barátnőt,de még csak kalandot sem?

Figyelt kérdés

Én már 2,5 éve nem voltam női test közelében:(

Pedig még fiatal vagyok és "most kéne élnem".

2021. jún. 14. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor élj, menj szedj fel valakit. Nem értem mi akadályoz meg benne, ha erre vágysz
2021. jún. 14. 22:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szar lenne, de a siránkozás helyett mindent megtennék, hogy változtassak a helyzetemen
2021. jún. 14. 22:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodnék h nálam van a hiba, és tennék ellene h ne húzzam tovább az időt.

Menj bulizni, szórakozni és ismerkedj!

2021. jún. 14. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Mit szólnál hozzá, ha nem a nők és a szex lenne az "élni" hanem találnál magadnak valamit amit nagyon szeretsz csinálni.

Nekem ilyen a motorozás, én szeretem a sebességet, az erőt ami benne van, a szabadság érzetet ami rajta van.

Hs neked más van amit szeretnél akkor az is jó.

Ha te futni szeretsz, vagy nyilazni, vagy könyvet olvasni, akkor az.

És ha igazán elmerülsz a hobbidban és szenvedéllyé változik, akkor már nem fog zavarni hogy nincs csajod. És akkor önként jönni fog egy, vagy több akinek te kellesz.

2021. jún. 14. 22:23
 5/13 anonim ***** válasza:
#4 ❤
2021. jún. 14. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Jah, minden bizonnyal, fiatal koromban nekem sem ment a "csajozás", de aztán megráztam magam és azé' is mentem tovább. Tipp: nézd meg mások hogyan csinálják, akik mondjuk hasonló külsővel rendelkeznek. Rá fogsz jönni, hogy semmi olyan ördöngösség nincs benne amit te ne tudnál megcsinálni - próbálkozni, próbálkozni (kommunikációval, udvarlással).
2021. jún. 14. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Én hosszabb ideje nem voltam nővel, de nem érzem rosszul magam miatta. Ha lesz, lesz, ha nem lesz, akkor nem lesz több nő az életemben. Már egy ideje nem foglalkoztat a dolog. Van ezer más életcél a barátnőn, meg a dugáson kívül és mindezek elérése közben még millió váratlan dolog történhet és fog történni velem, ahogyan eddig is. Nem rágódom ezen.
2021. jún. 14. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Itt vagyok én lassan 30 évesen. Szar családdal , szar évekkel a hátam mögött. Az élet megviselt, komoly természetű férfi szinte nem kell egy nőnek sem.

Mert az szellemileg megterhelő és lehúzó egy nőnek. Alig van mosoly az arcomon , de az tényleg nagyon ritkán. Jóképűnek tartanak és talán lehetett volna kapcsolatom a múltamban, de az állandó idegi kikészítés miatt a személyiségem nem volt alkalmas arra, hogy eredményesen ismerkedjek és párkapcsolatom legyen. Hogy kialakulhasson életemben legalább egyszer a szerelem és egy jó kapcsolat a nővel.

És most mit csináljak? Akasszam fel magam? Minek?!

Dolgozom és megpróbálok fejlődni, kihozom magamból a maximumot és bízom benne, hogy eljön majd az a nő, aki az életem párja lesz.

Szóval ne csüggedj, ha fiatal vagy, csak próbáld kiszúrni magad körül azokat az embereket, akik rosszat akarnak neked és a veszekedésektől TARTSD távol magad, már ha van rá lehetőséged!!!

Ez mindennél fontosabb, mert kell türelem a nőkhöz és ha kikészülsz,

akkor ez hiányozni fog. Boldogtalan leszel és nem lesz meg az alapod ahhoz, hogy valaki beléd szeressen. A nő pedig kellene egy kiegyensúlyozott élethez. Szóval ne feledd, amit írtam!

2021. jún. 14. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz stílusváltással,edzés,egészséges kaja,új séró csodát tesz! Hidd el! Tapasztalat! 38F
2021. jún. 15. 00:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérj tanácsot havertól aki sikeresebb. Én pl csomószor megosztom a néhány közeli barátommal a tapasztalataimat ilyen téren, egyrészt mert alapból érdekes, másrészt mert lehet tanulni belőle.

20F

2021. jún. 15. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!