Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó pasik le szoktak feküdni csúnya nőkkel pénzért?
Azért fordítva elég gyakran megesik (prostik, támogató kapcsolat, bagy csak random fizetett szex).
Férfiak, mit szólnátok, ha egy csúnya nő pénzt ajánlana a szexért?
Meglehet, de sztem ingyen is lefekszenek, mert minden embernek más jön be.
Lehet h szted az a vonzó pasi aki egy csúnya nőt szed fel és visz haza, az a vonzó pasinak a szemében inkább egy szexi, vadító csaj, és inkább a plázacicákat kerüli el messziről.
22l
Legalább szimpatikusnak kell találnom őt ahhoz, hogy az állítólagos csúnyaságától elvonatkoztatva szexeljek vele.
Azt azért hozzáteszem, hogy a szélsőségesen egészségtelen, igénytelen, vagy elviselhetetlen nőket kivéve kivéve nem nagyon tudnék olyat elképzelni, akinek a kielégítése neme okozna izgalmat.
Jó pasinak mondanak.
Szexeltem csúcsszuper alakú nővel. Buta volt, hisztis, ostobasàgokat fecsegett. Inkàbb kivertem volna. Kimerített lefàradtam tőle. Amikor bezárta maga mögött az ajtót megkönnyebbültem hogy nem kell a húlyesègeit hallgatnom.
A mostani párom kicsit csúnyàcska, és nem is csinos.
Nagyon okos művelt làny fantasztikus humorérzékkel.
Fantasztikus vele a szex. Mindig feltöltődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!