Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, megtudnátok ezt tenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megtudnátok ezt tenni a barátotok kedvéért? Sokszor gondolkozok ezen, hogy ha lenne baránőm kitudnám e vele élni ezt a vágyamat.. taposó fétisem van, ami azt jelenti hogy izgat ha lányok Eltaposnak valami apró bogarat Mezítláb

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 14:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Hát ebben a pillanatban köszönnék el, és tiltanálak le mindenhonnan.
2021. jún. 14. 14:44
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem
2021. jún. 14. 14:46
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Magyarul szadista vagy. Mindegy mit tapos el, az a lényeg, hogy az egy élőlény. Nem is vagyok pedig ilyen Szűz Mária típus, de abban mi a jó, hogy szórakozásból, ok nélkül megöl valaki egy élőlényt?
2021. jún. 14. 14:47
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem.Ez nálam már a beteg kategória.
2021. jún. 14. 14:49
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Erre matyizol ???

Ez tényleg beteg !!

2021. jún. 14. 14:57
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

Taposó fétissel addig nincs gond amíg tetszik h rád állok vagy,a,farkadra, golyóidra, fejedre ..

De hogy agyon tapossak egy bogarat mert te arra izgulsz hogy a cipőm alatt csattan a bele szegénynek ez beteg .

Ne haragudj én nagyon elfogadó vagyok nyitottnak mondom magamat új dolgokra .. Dehogy egy élőlényt a halálba tapossak mert neked erre áll fel erre élvezel az mindennek a teteje.

N

2021. jún. 14. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

*mezitláb

Bocs nem figyeltem de se szabad -lábbal se cipővel

#6-os voltam

2021. jún. 14. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Úgy gondolom, hogy sok mindenre nyitott vagyok, de ez nem férne bele. Számomra ez már túlságosan beteg és mivel nem szeretek fájdalmat okozni, esélytelen, hogy jól érezzem magam közben.
2021. jún. 14. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadt gusztustalan,menekülnek,ha valaki ilyenre kérne.
2021. jún. 14. 15:01
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha a barátomat fenyegeti valami veszelyes állat es ő mozgásképtelen lenne, akkor megmenteném bárhogy (raid, taposás, tűz, stb.).

De ha egy férfi szadista, undorító, beteg, hajlandó a saját élvezetéért kellemetlen helyzetbe hozni akkor nem jönnék vele össze.

2021. jún. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!