Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megtudnátok ezt tenni a barátotok kedvéért? Sokszor gondolkozok ezen, hogy ha lenne baránőm kitudnám e vele élni ezt a vágyamat.. taposó fétisem van, ami azt jelenti hogy izgat ha lányok Eltaposnak valami apró bogarat Mezítláb
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 14:41
1/19 anonim válasza:
Hát ebben a pillanatban köszönnék el, és tiltanálak le mindenhonnan.
3/19 anonim válasza:
Magyarul szadista vagy. Mindegy mit tapos el, az a lényeg, hogy az egy élőlény. Nem is vagyok pedig ilyen Szűz Mária típus, de abban mi a jó, hogy szórakozásból, ok nélkül megöl valaki egy élőlényt?
4/19 anonim válasza:
Nem.Ez nálam már a beteg kategória.
5/19 anonim válasza:
Erre matyizol ???
Ez tényleg beteg !!
6/19 anonim válasza:
Taposó fétissel addig nincs gond amíg tetszik h rád állok vagy,a,farkadra, golyóidra, fejedre ..
De hogy agyon tapossak egy bogarat mert te arra izgulsz hogy a cipőm alatt csattan a bele szegénynek ez beteg .
Ne haragudj én nagyon elfogadó vagyok nyitottnak mondom magamat új dolgokra .. Dehogy egy élőlényt a halálba tapossak mert neked erre áll fel erre élvezel az mindennek a teteje.
N
7/19 anonim válasza:
*mezitláb
Bocs nem figyeltem de se szabad -lábbal se cipővel
#6-os voltam
8/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy sok mindenre nyitott vagyok, de ez nem férne bele. Számomra ez már túlságosan beteg és mivel nem szeretek fájdalmat okozni, esélytelen, hogy jól érezzem magam közben.
9/19 anonim válasza:
Ez rohadt gusztustalan,menekülnek,ha valaki ilyenre kérne.
10/19 anonim válasza:
Ha a barátomat fenyegeti valami veszelyes állat es ő mozgásképtelen lenne, akkor megmenteném bárhogy (raid, taposás, tűz, stb.).
De ha egy férfi szadista, undorító, beteg, hajlandó a saját élvezetéért kellemetlen helyzetbe hozni akkor nem jönnék vele össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!