Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak nem rossz érzés ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak nem rossz érzés ha egy fiút elutasítanak?

Figyelt kérdés

Főleg ha egy fiú normálisan közelít, kedves vele, kimutatja hogy szereti. A lány pedig visszautasítja.

Nincs lelkiismeret furdalásotok?

2021. jún. 14. 13:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%
Nincs. Miért éreznék lelkifurkát azért, mert nem tetszik valaki?
2021. jún. 14. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Örülj neki ha megmondják akár van lelkifurdalásuk akár nincs. Az gusztustalanabb ha valaki még válaszra sem méltat,vagy egyszerűen eltűnik. Ebből a tipusból van a legtöbb.
2021. jún. 14. 14:54
 13/18 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:
100%
Jobb az, ha feleslegesen húzzátok egymás idejét?
2021. jún. 14. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Nincs, miért lenne?

Semmi rosszat nem tettem, hiszen nem várható el tőlem, hogy szeressek vagy vonzódjak valakihez, akihez egyszerűen nem tudok és/vagy akarok. Neked se tetszik mindenki, nekem se.

Nyilván nem örülök, ha emiatt rossz kedve lesz, de még mindig ez a legjobb alternatíva. Vagy inkább tegyem tönkre a saját boldogságomat azzal, hogy összejövök vele? Pazaroljam mindkettőnk iejét ahelyett, hogy találnák egy megfelelő társat?

2021. jún. 14. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legkorrektebb, ha a lány normálisan elmondja vagy leírja.

F

2021. jún. 14. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Nincs. Ha nem vonz, akkor normálisan el fogom utasítani. Nem fogok elnézést kérni azért, mert nem akarok tőle semmit. Ha sokadjára sem érti, akkor durvábban le fogom állítani

Így, hogy kapcsolatban vagyok, teljesen egyértelmű, hogy szeretem a párom, és senkiért sem kár akit elutasítok.

2021. jún. 14. 18:13
 17/18 A kérdező kommentje:

Nálam nem teljesen így volt mint sokan gondoljátok.

Vonzódás meg volt az ő részéről is. Csak közben talált másik fiút és vele is találkozgatott meg velem is, és amikor vele biztos volt a dolog akkor szó nélkül eltűnt. Sőt még az anyját is bevonta ebbe, és teljesen összetévesztettek sokáig abban a tudatban voltam hogy szeret.

Semmi indoklás nélkül eltűnt, és semmire nem válaszolt.

2021. jún. 14. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Kell ahhoz érettség, hogy az ember normálisan vissza tudjon valakit utasítani. Tiniként, pont azért mert nem akartam látni, hogy elszomorítok valakit, volt, hogy egyszerűen eltűntem, nem válaszoltam annak, akivel nem szerettem volna kapcsolatot. Ezt már nagyon bánom. A lényeg, hogy ez érettség kérdése szerintem.
2021. jún. 17. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!