Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az, aki azt mondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, aki azt mondja egy lánynak "szétb.aszom a puncidat"?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Körberöhögném a férjem szerintem. Baj nincs vele egyébként szerintem sem, ha mindkét felet izgatja, de mi nagyon nem ilyenek vagyunk.
2021. jún. 14. 00:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát valakinek bejön ez a dirty talk dolog. Nekik olyan partner kell, akinek szintén (ha mindenképpen meg akarják élni ezt a vágyukat).
2021. jún. 14. 01:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mostani páromnak mondtam ennél egy kicsit finomabbat. Már nem emlékszem pontosan mit, de a lényeg, hogy nagyon nem tetszett az sem neki.

Szerintem ez ilyen, hogy valaki beindul rá vki nem. Viszont ha valaki beindul rá az sem mindig.

Rá is lehet kérdezni, vagy finoman adagolni.

Idegennek biztos nem lehet ilyet mondani.

Ezt szép lassan kell

2021. jún. 14. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasik sosem fognak nőhöz jutni, csak ha fizetnek érte. Minden jobb ízlésű nő lepattintja ezeket. Suliba ismertem jópár ilyet, recskamatyi volt mind, a kutyának sem kellettek. L.
2021. jún. 26. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!