Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy srácnak gynecomastiája van? (Nőies mell)

Figyelt kérdés

Sajnos gyerekkorom óta ezzel a problémával küzdök…

Hiába edzek már több éve és van egy jó fizikumom, annyira el tudja rontani számomra az összképet, hogy sokszor gondolkozok azon hogy a nők mit szólnak ehhez? Hiába nem említette még ezt meg senki, mindig bennem van a az hogy nem mernek beszélni róla és nem akarnak megsérteni engem….

Taszít titeket, vagy hidegen hagy? Esteleg van akinek ez szexuálisan vonzó?(bár ilyet nem tudok elképzelni)

ma 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Férfi hormonokat kaptál rá ?

Hát ha nem nagyobb mint az enyém akkor nem zavar

De rendes mell vagy ilyen zsír mell ami csak azért van mert plusz súly van

Mert látványra se mind1

ma 11:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak a mellbimbóim “nőiesek”. Nem nagy lógó melleim vannak mert edzek. Nagyon nem tudom elmagyarázni. De ha valaki kiváncsi és ténylegesen szeretne véleményt írni annak tudok privátban képet küldeni. Csak írjatok rám.
ma 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
A mellbimbó mindenkinek ugyan olyan.Olyan h nőes vagy férfias mellbimbó nincs
ma 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sajnos nem tetszene.
ma 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom milyen az,de ha amúgy rendes a srác,szimpi,akkor nem hinném,hogy probléma lenne.Mindenkinek vannak hibái,nekem is...
ma 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Kép alapján amit küldtél nincs semmi nőes benne
ma 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is az van. Én beletörődtem.
ma 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez mit jelent. Hidegen hagy. Ha valakivel ismerkedek, megkedvelem, megszeretem, akkor egy kis testi hiba nem gond. Én sem vagyok tökéletes.
ma 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én beírtam ezt a jelenséget a googlebe, semmi olyan képet nem adott ki ami annyira off lenne. Fel sem tűnne a legtöbb esteben, hogy most ez egy nagyobb mell vagy valami. :D A képek 99%-án még így is lapos a férfiak mellkasa, semmi feminin nincs bennük attól, hogy kicsit kintebb áll a mellük. (de ezt is csak a melléjük tett referenciakép miatt látni így) Ami abszolút no go (nekem) amikor valakinek tényleg brutál nagy melle van pasiként, de az általában egy jelentős túlsúly eredménye, ami szintén nem vonzó számomra.
ma 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Transzneműként ölni tudtam volna egy head start-ért hormonok elött.
ma 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!