Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig bírhatja egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bírhatja egy férfi minden segítő szer nélkül?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival már eleve tovább bírta mint amit eddig talasztaltam, elélvezett aztán kb. 5 perc után már újra készen állt, ugyan nem élvezett el, de megint szexeltünk és ki tudott elégíteni. Nagyon imponált hogy meddig bírta! De nem tudom eldönteni hogy ő bírja sokáig vagy eddig mással nem volt szerencsém.

2021. jún. 13. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Több mint fél óráig csináltam egy huzamban, első menetben legutóbb és előtte is. Bírnám tovább is. 30/F

2021. jún. 13. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy a szoras, van akinek 5mp sem kell, van aki orakig birja. Van aki kidol egy menettol is, van aki meg sem all es mar kezdodik a 2. es 3. menet is. Van olyan, akinel kisebb kihagyasokkal azert, de 10 menetet is le tudtok zavarni…
2021. jún. 14. 01:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Személy szerint átlagban 20-30 percig szoktunk sexelni.

De volt már ilyen maratoni 1 órás is.

De ez nagyon egyén függő, ahogy olvasgattam a témában.

2021. jún. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!