Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan youtuber lányok akik sokat szerepelnek mezítláb a videóikban?
Figyelt kérdés
Több csaj is foglalkozik szépségápolással a youtuben. Van olyan, akinek látszanak a lábai videókban és zokni sincs rajta, mondjuk mert egész alakban mutatja magát, vagy úgy ül az ágyon, hogy látszódjon.2021. jún. 13. 20:20
3/12 anonim válasza:
nem de nem is értem miért raknák bele a lábukat. ha kivagy éhezve és lábfétised van húzz át ph-ra ott majd megtalálod a neked való videokat
4/12 anonim válasza:
Van egy lány aki burkoltan a lábfétisre épít a youtube-on, úgyhogy vannak ilyen youtuberek.
5/12 anonim válasza:
na, láttam 4 válasz a kérdésre, ez biztos 4 youtube csatorna lesz. De nem, véletlen sem a kérdésre válaszol egyik válasz sem, csak unatkozó, a témában nem jártas fotelhuszárok okoskodásai.
6/12 anonim válasza:
5
Nem tudom miről beszélsz, csak azt kérdezi hogy vannak-e, arra a válasz igen, arra nem tért ki hogy esetleg le is írhatnánk a nevüket...
7/12 anonim válasza:
Én mostmár kíváncsi lettem. Magyar? Ha igen mi a neve?
8/12 anonim válasza:
Istenem hogy senki se tud egy nyomorult linket dobni vagy legalabb a csatorna nevet elmondani
9/12 anonim válasza:
Ha valaki autisztikus tüneteket mutat a való életben, akkor azt kirekesztik, cikizik, stb, viszont ha itt mutat olyan tüneteket, akkor az már teljesen elfogadott és normális...
Ha a tanítónő azt mondja, hogy "szegezd a szemed a táblára", akkor te egy szeggel és egy kalapáccsal elindulsz a tábla fele, vagy elkezded nézni? :)
#kérdező
Kifejezetten csatornákat nem tudok, de a "géllak lábra" egész jó kereső szó, ha mahyar videósokat akarsz.
Pl:
10/12 anonim válasza:
9
Nem kérte hogy küldjek linket, másrészt, csak azért nem küldök, mert aki arra nem képes hogy magától keressen ilyet, az ne is élvezkedjen, mert nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!