Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan youtuber lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan youtuber lányok akik sokat szerepelnek mezítláb a videóikban?

Figyelt kérdés
Több csaj is foglalkozik szépségápolással a youtuben. Van olyan, akinek látszanak a lábai videókban és zokni sincs rajta, mondjuk mert egész alakban mutatja magát, vagy úgy ül az ágyon, hogy látszódjon.

2021. jún. 13. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Vannak ilyenek.
2021. jún. 13. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
pls linket
2021. jún. 25. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
nem de nem is értem miért raknák bele a lábukat. ha kivagy éhezve és lábfétised van húzz át ph-ra ott majd megtalálod a neked való videokat
2021. jún. 26. 00:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lány aki burkoltan a lábfétisre épít a youtube-on, úgyhogy vannak ilyen youtuberek.
2021. jún. 26. 00:11
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
na, láttam 4 válasz a kérdésre, ez biztos 4 youtube csatorna lesz. De nem, véletlen sem a kérdésre válaszol egyik válasz sem, csak unatkozó, a témában nem jártas fotelhuszárok okoskodásai.
2021. jún. 26. 08:06
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

5

Nem tudom miről beszélsz, csak azt kérdezi hogy vannak-e, arra a válasz igen, arra nem tért ki hogy esetleg le is írhatnánk a nevüket...

2021. jún. 26. 08:18
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Én mostmár kíváncsi lettem. Magyar? Ha igen mi a neve?
2021. jún. 26. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Istenem hogy senki se tud egy nyomorult linket dobni vagy legalabb a csatorna nevet elmondani
2021. jún. 26. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha valaki autisztikus tüneteket mutat a való életben, akkor azt kirekesztik, cikizik, stb, viszont ha itt mutat olyan tüneteket, akkor az már teljesen elfogadott és normális...

Ha a tanítónő azt mondja, hogy "szegezd a szemed a táblára", akkor te egy szeggel és egy kalapáccsal elindulsz a tábla fele, vagy elkezded nézni? :)

#kérdező

Kifejezetten csatornákat nem tudok, de a "géllak lábra" egész jó kereső szó, ha mahyar videósokat akarsz.

Pl:

[link]

2021. jún. 26. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:

9

Nem kérte hogy küldjek linket, másrészt, csak azért nem küldök, mert aki arra nem képes hogy magától keressen ilyet, az ne is élvezkedjen, mert nem érdemli meg.

2021. jún. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!