Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elege van már a klasszikus randi helyzetekből? 24/N
Sokszor annyira vontatott és erőltetett.
Sokkal nehezebb így ismerkedni, mintha nem ismerkedés céljából ismerkednénk. Remélem érthetően fogalmaztam.
Kérdező!
Van igazság abban , amit írsz.
Ezért jobb a kereslet-kínálat alapon lévő ismerkedés....
Most ebbe nem megyek bele mit is jelent valójában,
de ott legalább a felek tudják mit akarnak és simán megy minden.
Életemben előfordult már párszor, hogy feleslegesen találkoztam nőkkel.
Pedig volt közte olyan, akibe talán szerelmes tudtam volna lenni.
Ez mind nyomhatja elég rendesen a lelki világot.
A legtisztább az lenne, ha férfiként kimondhatnám gond nélkül egy nőnek, hogy kívánom a testét, aki ezt preferálná.
Csak sajnos a legtöbb nő konzervatív, visszahúzódó és túl komoly ehhez, arról nem is beszélve , hogy nem tudják mit akarnak.
Függetlenül attól, hogy egyik-másik fél szempontjából mi az, ami elfogadható és MI AZ, ami nem, attól még az lenne a legjobb , ha semmit nem erőltetni kellene, hanem csak szimplán mindenki boldog lehetne úgy , ahogy akar és azáltal, amivel akar.
Sajnos ez nem mindig, sőt legtöbbször az életben nem passzol össze!!!
30/F
Igen,pontosan tudom mire gondolsz...megismerkedsz valakivel,beszélgettek,randizgattok,majd kiderül hogy nem vagytok egymáshoz valóak ilyen olyan okból kifolyólag.Mész tovább,jön a következő személy,következő ismerkedés,beszélgetés,randi...minden egyes alkalommal végig "kell" csinálni a kötelező köröket,vontatott,sablonos ismerkedési protokoll,mesélj magadról ezredjére is.
36 F
Az utóbbi több mint egy évben voltak ismerkedesek de számomra is olyan erőltetettek voltak. Aztán végül nem is alakultak sehogy vagy nem írtak többet rám.
Végül is esélyt adok ezeknek a randiknak is de aztán rájövök hogy felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!