Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a Star Wars filmekből melyik hölgy szereplő a legkívánatosabb szexuális téren nektek?Csak az élő szereplősek számítanak az animációsok nem. Beletartoznak a spin off-ok is.A klasszikus,az előzmény,és a szánalmas új trilógia is.
Figyelt kérdés
Ha lehetséges akkor egy ötös ranglistát kérnék.
Kort is írjatok.
2020. dec. 22. 20:43
1/17 anonim válasza:
Padme
Padme
Padme
Padme
Halott Padme
2/17 anonim válasza:
Aayla Secura
Azért nem mondok többet, mert az animációs sorozatból és képregényekből származó karakterek nem számítanak.
3/17 anonim válasza:
Beru nénit hajtanám, amig felkel mindkét nap.
4/17 anonim válasza:
1. Padme
2. Leia
3. Ahsoka Tano (most már élőszereplős karakter)
4. Rey
5. Jyn Erso
6/17 anonim válasza:
Azért a láncra vert, bikinis Leia a maga korában nem nézett ki rosszul.
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem Qira,Padme,Leila,Rey,Jin.
2020. dec. 22. 21:12
8/17 anonim válasza:
Nekem az a Tauntaun amibe Luke is benne volt :D
9/17 anonim válasza:
Leia azzal a fura frizurájával :D Nekem a többi átlagos kiscsaj. Rey pedig sok, nem egy nőies, legalábbis az én ízlésemnek.
10/17 A kérdező kommentje:
A Tauntaun nőnemű volt?Ezt nem is tudtam.
2020. dec. 22. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!