Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férifiak! Ha egy nővel videoszexeltek, az olyan élmény mintha tényleg megkaptátok volna a nőt?
Van valakim akivel még nem feküdtünk le, korai lenne de szeretünk cserfeskedni videóhivás közben. Megbeszéltük, hogy holnap megejtjük a videószexet de elbizonytalanodtam.
Mi van, ha lecsekkolja az idomaimat, élvez egyet és ennyi volt. Azért videón nem tudja az ember átadni a rezdüléseit, nincsenek illatok stb.
Félek, hogy csak kipipál ezzel, ugyanakkor engem is érdekelne a dolog.
Kérlek vegyétek komolyan a kérdésem és ne jöjjetek azzal, hogy próbáljam ki veletek és ne itélkezzetek hogy felelőtlen vagyok. Először csinálnék ilyet az életben, óvatos lennék.
Ha téged is érdekel, akkor csináld nyugodtan. De miért nem találkoztok és szexeltek? Távkapcsolatban vagytok?
Mellesleg a helyedben olyan szempontból izgulnék inkább, hogy nehogy lementse a videóhívást. Manapság ez elég egyszerű és ha látszik az arcod, akkor rácseszhetsz könnyen. Szép dolog a bizalom, de ki tudja mi lesz később a kapcsolatotokkal. Én nőként ilyesmit soha nem vállalnék be, még a lehetőségét se szeretném megadni, hogy valahova a netre felkerüljek vagy más pasiknak átküldjék a felvételt. Ha úgy csinálod a videóhívást, hogy soha egyszer se látszódik az arcod, lefele fordítod a kamerát, akkor okés. Viszont még a hívás elején se látszódjon az arcod és a helyedben semleges háttér előtt csinálnám, ne lehessen felismerni a lakásod. Pl legyen mögötted csak sima fal
N
Ha jól ismered őt és megbízol benne annyira, hogy ez a dolog csak kettőtökre tartozzon, akkor csinálhatod nyugodtan.
Nekem is mutogatta magát egy lány kamerán keresztül. Már eleve imádtam őt, de így hogy kifejezetten akarta, hogy rá maszturbáljak, miközben ő is csinálja, felülmúlhatatlan élmény volt.
Mindenkinek ment a zöld pacsi, köszönöm, hogy normálisan válaszoltatok! Nem izgulok már a dologtól.
Igen, egyszer találkoztunk, azóta videós távkapcsolat. Figyelek majd a tanácsaitokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!