Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk(akik mar csinaltak), hany evesen dugtatok eloszor egy lanyt popsiba? Es a lany hany eves volt? Jo elmeny volt? A vegen beleelveztetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 19:30
1/14 anonim válasza:
Én még soha, de már nagyon szeretném egy lány popsiját megdugni.
3/14 anonim válasza:
Én voltam 18, ő 16. Hát nekem tetszett, neki annyira nem. Azért beleélveztem.
4/14 anonim válasza:
Sok Hölggyel "analizáltam" már. Akivel csináltam mindig beleélveztem. Jó móka, ha elég óvatos az ember!
5/14 anonim válasza:
Gimiben egy osztalytarsam popobatoszta a barinojet aki aztan 2 hetig nem tudodd menni
Az egesz gimi errol beszelt 🤣🤣✌💩💩
6/14 anonim válasza:
29 voltam mikor eloszor kiprobaltam. A csajom pedig 24. Én élveztem, nagyon. A csajom nem annyira sajnos. Pedog nagyon figyeltem rá.
7/14 anonim válasza:
Még sosem csináltam, de nem is fogom!
8/14 anonim válasza:
21 évesek voltunk mindketten, nekem izgi volt, neki semleges, nem élveztem belé.
9/14 anonim válasza:
Ki ez az anal utáló, aki mindenkit lepontoz?
10/14 anonim válasza:
28 voltam o 23 … kb 5 evig nem engedte majd o kerte egyszer , jo volt es bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!