Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni sztyuvárdesszel?
Neked már volt olyan, hogy mikor repültél akkor összejött egy sztyuvárdesszel? Ha igen akkor hogyan történt és milyen volt?
Én már sokat fantáziáltam ilyenről de még soha nem mertem kezdeményezni náluk. Szerintetek érdemes? És esetleg egy kis pénz (olyan 1000 euro) az tudná előremozdítani a helyzetet?
Volt már olyan hogy repültem és teljesen rá voltam izgulva egy-egy ilyen kislányra és akkor bementem a wc be és hatalmasat spriccoltam. De hát ha megtörténne is biztosan nagyon élvezném.
9
Ha úgy dönt, jelenthet, mint szexuális zaklatót, mivel nem prosti, de te pénzt ajánlottál neki szexért.
Szexuális zaklatásért a repülőtársaság tiltólistára tehet, tehát az adott társasággal többet nem utazhatsz.
Van ilyen.
stewardess, vagy légiutas kísérő.
Az a szó, amit te használsz, nem létezik.
Egy péklapáttal kéne arconvágni, hogy ennyire nem bírsz írni. Meg mégegyszer, hogy így állsz a nőkhöz, hogy szerinted bárkinek adsz pénzt, aztán máris megvetted.
Várod a potya szexsztorikat, hogy arra verjed? Szánalmas!
Ha meg bepróbálkozol repülőn a pénzzel, jól meg fogod szívni.
Szexelni jegyárussal.
Volt már olyan, hogy buszjegyet akartatok venni, és összejöttetek a jegyárus lánnyal? Ha igen, akkor hogyan töretént, és milyen volt?
Villanyt szerelni k.urvával?
Volt már úgy, hogy k.urva jött hozzád, és kicserélte a kismegszítót?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!