Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokos hirdetőtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokos hirdetőtől kaphatok el valamit ha csak óvszerben csinálok bármit?

Figyelt kérdés
így kapott már el valaki valamit?
2021. jún. 11. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Én kaptam el gombát vagy valami ilyesmit, pedig rajtam volt a gumi. Valszeg kijukadt valahol vagy a tövénél kaptam el ahol nem védett nem tudom.

3 hétig túrós volt a farkam. :(

2021. jún. 11. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
voltál vele orvosnál?
2021. jún. 11. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Voltam de csak a vége felé. Azt mondta doki hogy aznap kellett volna mennem, már nem tudja kivizsgalni. Lehet hordozok azóta is valamit, bár már nincsenek tüneteim. Kenőccsel kenegettem aztán lehámlott. Nem voltam azóta k*rvánál, nem is tervezem.
2021. jún. 11. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:

én amikor olvasgattam azt írták hogy el kell telni akár több hónapnak is hogy meg tudják állapítani van-e gond az az idő kell ahhoz hogy ki tudja

mutatni a teszt. nem tudom megyek-e

2021. jún. 11. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy mit mondtál kivel voltál?
2021. jún. 11. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Egy tudományos kutatás szerint az óvszer az esetek 0.4-2.3%-ában szakad ki, és az esetek 0.6-1.3%-ában csúszik le a péniszről. A kiszakadás és a lecsúszás a fő oka annak, hogy az óvszer nem véd 100%-osan. Tehát óvszerhasználat mellett is elkaphatsz valamilyen szexuális úton terjedő betegséget, bár ennek összességében kicsi az esélye.

Amúgy én még nem kaptam el semmit eddig, pedig viszonylag sok lánynál megfordultam már.

36F

2021. jún. 12. 09:44
 7/8 A kérdező kommentje:
ezzel az a baj hogy ember függő mindenkinek más az immunrendszere,szóvak míg te 100 ból egyszer sem kapsz el semmit én lehet 1 alkalomból elkapok valamit.
2021. jún. 12. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

22 éve járok qrvázni. Soha az életben nem kaptam el semmit. Nemhogy nemi betegséget, de még náthát se!!!!!! Ez alatt a 22 év alatt még 4 "útszéli" kaland is becsúszott. És onnan se kaptam el semmit.

43F

2021. jún. 25. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!