Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokos hirdetőtől kaphatok el valamit ha csak óvszerben csinálok bármit?
Én kaptam el gombát vagy valami ilyesmit, pedig rajtam volt a gumi. Valszeg kijukadt valahol vagy a tövénél kaptam el ahol nem védett nem tudom.
3 hétig túrós volt a farkam. :(
én amikor olvasgattam azt írták hogy el kell telni akár több hónapnak is hogy meg tudják állapítani van-e gond az az idő kell ahhoz hogy ki tudja
mutatni a teszt. nem tudom megyek-e
Egy tudományos kutatás szerint az óvszer az esetek 0.4-2.3%-ában szakad ki, és az esetek 0.6-1.3%-ában csúszik le a péniszről. A kiszakadás és a lecsúszás a fő oka annak, hogy az óvszer nem véd 100%-osan. Tehát óvszerhasználat mellett is elkaphatsz valamilyen szexuális úton terjedő betegséget, bár ennek összességében kicsi az esélye.
Amúgy én még nem kaptam el semmit eddig, pedig viszonylag sok lánynál megfordultam már.
36F
22 éve járok qrvázni. Soha az életben nem kaptam el semmit. Nemhogy nemi betegséget, de még náthát se!!!!!! Ez alatt a 22 év alatt még 4 "útszéli" kaland is becsúszott. És onnan se kaptam el semmit.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!