Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok. ha egy hirdetőnek nincs engedélyezve a beszámoló az gondra utal?
Figyelt kérdés
fel hívtam és azt mondta hogy ilyen alapon ő is szólhat 1-2 ismerősének és halálra dicsérik menjek el döntsek magam.
először mennék szóval nem tudom mit gondoljak.
2021. jún. 9. 10:23
1/4 anonim válasza:
Eléggé intő jel, ha nem engedi a beszámolókat magáról.
Csak beszámolókkal rendelkező és fotógaranciás lányokhoz mennék.
Persze lehet, hogy nincs vele gond, de a beszámolók hiánya nem jó jel.
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy nem látszik, még lehet értékelni mindenkit, csak a megjelenítés van kikapcsolva.
Ha regisztrálsz, és te is írsz legalább 1 értékelést, akkor tudsz keresni azok között is, akiknek nem látszik. Gyanús lehet, hogy ha csak olyanok értékelték, akiknek 1-2 értékelése van, azok lehetnek kamuk.
Elsőre azért én is óvatosabb voltam, fényképes és látható értéekléssel rendelkező lányhoz mentem.
3/4 anonim válasza:
Az értékelések nagy része szimpla önreklám, de ettől még gyanús ha nem lehet értékelni. Felhívod és ama 2 perc alatt amíg megbeszéled vele a helyet, időt, árakat, extrákat már érzékelni lehet a hangjából hogy milyen a csaj (pl. mennyire flegma, fásult, kedves stb.).
4/4 anonim válasza:
Pont a legjobb dugásaim olyan nőkkel voltak akiknél le volt tiltva a szöveges értékelés. Visszajárós is lettem aztán hozzájuk. Szóval erről ennyit. Nemrég voltam egy lánynál, volt vagy húsz szöveges értékelés róla, mind agyon dícsérte. Egy jó közepes volt, semmi extra. Gépeltem egy jó háromnegyed órát mire sikerült elmennem, ledolgoztattam vele a munkaidőt. Mondta hogy ha már így meg lett dolgozva akkor legalább írjak majd róla egy jó kis beszámolót. Azóta is azt írom persze. Tényleg semmit nem adok már ezekre az értékelésekre, eleve röhejes is nekem a legtöbb, ahogyan tálalják a csávók ezeket az együttléteket. Az egész dolog azokon múlik hogy egyrészt milyen a csaj hozzáállása a dologhoz, de ez ügyfelenként nagyon változó lehet hogy ki a szimpatikus neki. Aztán jön a kémia, vagy az egymásra hangolódás képessége. Ezután jön csak a dolog technikai része. Aztán ennyi. Szóval rá kell próbálni arra aki tetszik aztán vagy bejön vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!