Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar a párotok múltja?
Nem.
Hármas? Király, jöhet újból :D
Nem.
Hármas? Mikor hozzuk össze újra?
Túl nagy különbség nincs a múltak között:
Mindenki azzal b*as.zik, akivel csak bír, ahol bír és amikor csak bír... :-)
Unalmas... :-)
Engem nagyon tud zavarni az ilyesmi. Mert nagyon is számít. Hiszen a múlt meghatároz minket, attól vagyunk azok akik.
Azon kívül hogy kiábrándító is.
Fiatal koromban zavart igen
De most már egyáltalán nem
Mert nálam három jegyű a szám, így nem szólhatok semmit.
Megismerkedtem egyszer egy lánnyal egy buliban, ahova egy egyetemi évfolyamtársam vitt el. Mondták nekem, hogy a lány nagyon szigorú katolikus családból származik, csak akkor kezdjek vele, ha komolyan gondolom, a szülei nagyon figyeltek rá, hogy tisztességes, családcentrikus lányt neveljenek belőle.
Aztán a buliban már ment a szenvedélyes nyálcsere, kéz héttel később első randin leszopott, meg ia dugtam. Aztán szépen lassan kiderült, hogy míg ő Budapesten tanult főiskolán, mindenféle arabokkal dugatta magát. A szülei meg vidéken azt hitték, hogy a csaj jó katolikusként él. Valójában csak az nem fektette meg, aki nem akarta.
Szóval nem csak azzal van a baj, ha valaki nagyon sok partnert fogyasztott el, hanem azzal is, ha másnak játssza meg magát.
Nem az a baj, hogy valaki k*rva, ha ezt vállalja, az egyenes dolog, tudod, hogy mibe mártod a cerkádat.
Néha a legszendébb lányok a legnagyobb k*rvák.
7-es
Ha beleszeretek valakibe, pont azért szeretek bele, mert az, aki. Elfogadom mindenestül, hiszen a múltja formálta olyanná, akibe beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!