Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek a pasimnak?
Szex közben, elélvezéskor sajnos sikerült egy elég nagyot szellentenem, aminek szaga és hangja is volt. Kimerülten pihegtünk, pasim rám fekszik és vigyorogva csipkedte az orromat, meg a fülemet és közben olyanokat mondott, hogy "pukicica" meg "büdös bolha".
Akkor nem tudtam eldönteni, hogy elsüllyedjek e vagy nevessek, másnap szóba hoztam neki a dolgot, mert nagyon nem hagyott nyugodni és magához ölelve azt mondta, rá se rántsak, nem tudok olyat tenni, amitől ő undorodna, meg neki ez egy fantasztikusan pozitív visszajelzés volt az együttlét minőségét illetően.
Ugye nem lehet, hogy csak illendőségből reagált így, mert látta rajtam, hogy kissé kínosan érintett a dolog? Higgyek neki? Mi lesz, ha legközelebb se tudom visszafogni?
Biztos viccnek szánta de elég paraszt dolog volt
Ezt utólag nem illik emlegetni meg csipkedni...
Persze, hogy illendőségből reagált így, de ez még nem zárja ki, hogy ne gondolná valóban pozitív visszajelzésnek. Megtörtént, vicces volt, ennyi. Ha ő nem kattog rajta, akkor te se tedd.
Meg hát, ahogy az örök igazság is tartja, ha még nem fingott előtted a párod, akkor az nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!