Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaza van a pasimnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a pasimnak?

Figyelt kérdés

Az élettársam kifogasolja, hogy nem kezdeményezek sose szexet, nem fogdosom a farkát stb

Én tapintatból nem teszem, inkább kivárom amig ö kezdeményez, mert akkor biztos vagyok, hogy kedve van, félek attól, hogy kellemetlen helyzetbe hozom.

Azt mondtam neki, hogy en nem szoktam kezdemenyezni, erre duhös lett, hogy persze majd mással fogok, mert öt nem kivánom eléggé.

Egyszer azóta kezdeményeztem, de pont nem azta a reakciót kaptam amit szerettem volna, igy többet nem tettem.

2021. jan. 16. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Mi volt a reakció akkor?
2021. jan. 16. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk mind a ketten kezdeményezünk szexet, én többet dolgozom, mint a párom és néha hulla vagyok. Számtalanszor előfordult, hogy ő szerette volna, én meg azt sem tudtam merre vagyok arccal előre. Ilyenkor őszintén mondom neki, hogy a kezemet nincs erőm felemelni, van hogy végül szex lesz a vége és nem bánom meg, mert valóban nem kell semmit csinálnom, meg olyan is van, hogy bólint és megy minden tovább.

Szerintem egy kapcsolatban ez teljesen normális.

Kezdeményezni jó, ha pedig a másik nincs hangulatban azt nem kell rögtön magunkra venni.

2021. jan. 16. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk pont fordítva van.

A barátom nem igazán szokott kezdeményezni. Nem fél az elutasítástól, de neki magától értetődő, hogy látom, ha áll a farka. És hogy biztos ha kívánom akkor rámászok.

Néha nekem is jól esne, ha ő kezdeményezne, de ez nem igazán fordul elő. Ha erről beszélünk akkor pedig mindig azt mondja, hogy "nem igaz, szoktam kezdeményezni!" - érti ezt a látványos álló farkára... ami mondjuk akkor is áll, ha nem akar szexelni, szóval tökmindegy.

2021. jan. 16. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy tök érdekes. Tegyük félre, ami jelenleg van.(házasság) :-) szóval, ha van egy barátnőm, akkor igazából 10 km távolságra nem tudtam autóval úgy menni, hogy ne akarjam. Egy sima erdei séta nem ment úgy le,hogy ne menjek rá .a ruha vásárlás , a lift, a fürdő, a konyha.a vizibicikli. Stb. És kb óránként éreztem ingert. Arra, hogy kinyaljam. Bárhol. A csajok, a szopassal miért nem így vannak?! Tulajdonképpen a kezdeményezés le is lenne tudva :-)
2021. jan. 16. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
igaza van.
2021. jan. 16. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Mindig igaza van.egeszen addig, ameddig el nem vesz, és szülni fogsz. Onnantól a legjobb mindenkinek, ha az asszonynak van mindig igaza .
2021. jan. 16. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
nálunk ez kölcsönös éppen mikor van kedve kezdeményezni:) szerintem ugy az izgi ha nem mindig csak a férjem kezdi a bulit:)
2021. jan. 16. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Élettársi kapcsolatban, mi az, hogy tapintatból? Simán kezdeményezhet mindkét fél, és simán mondhat nemet mindkét fél. Mert ahogy egy nőnek, egy férfinak is (gondolom) lehet olyan hangulata, hogy épp nincs kedve/ereje/bármilye szexelni.
2021. jan. 16. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
A férfi agyában 4x akkora területet foglalnak el a faj, mint a létfenntartási funkciók, míg a nők esetében az az arány fordított. Valójában tehát, amelyik pasinak nem másféllel kezdődik a személyi száma, az nem igényli, sőt, nem is hagy időt rá, hogy a nő kezdeményezzen.
2021. jan. 17. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

9# nem világos a matek:-)

Szóval a férfi agyában 4* akkora terület jár a dugasnak. Mint?! Mint minek? Mi a többi? Illetve a nőnek ez fordítva van. Azt írod.

Ergo a valami a nő agyában 4* akkora, mint a dugasnak szánt terület. Majdnem őrületes katartikus élményt okoztál. De utána számoltam, és nem jöttem rá, mi az ami a nők agyának a 75 százalékát kiteszi. Azt hittem van egy ember, aki rájött. :)

2021. jan. 17. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!