Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha túl kicsi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túl kicsi a farkam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Még nem feküdtünk le, de már elkezdtük felfedezni egymás testét. És hát voltak furcsa dolgok nekem. Mint pl. az, hogy a barátnőmbe 2 ujj egyből simán becsúszott. Kis izgatás után 3 is. És kb. semmit sem érzett belőle. Utána meg mikor elkezdett sz*pni, tövig bekapta a farkam, úgy mintha a világ legtermészetesebb dolga lenni. Öklendezés nélkül. Csak meresztettem a szemem.

Aztán tegnap borozgattunk kicsit, és elkezdtünk egymás szexuális életéről kérdezgetni. És hát kiderült, hogy az exe egy 191cm magas csávó, aki ugyan bot vékony volt baba arccal, de 5,5cm vastag és 21cm hosszú f*sza volt... És hogy csak az hiányzik neki az exéből, mert azt már olyan jólesően megérezte... Ennek tetejére még jön az, hogy volt olyan mikor elvileg 3 órán át dugtak...

Na itt én majdnem elsírtam magam. Lehetek bármilyen fasza csávó, ha az exének egy birodalmi romboló volt a f*sza helyén. Esélyem sincs. Az én kis szerszámom 16cm magas, és 4.5 cm széles. Kb. egy pattanás a bnőmnek.

Nagyon kétségbe vagyok esve. Mit tudok tenni? Eddig is voltak gondok a farkam méretével, mivel eddig mindegyik csaj kicsinek találta akivel voltam, és meg se érezték... De ezek után minden önbizalmam elvesztettem.

2021. jún. 10. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

mi a francért stámol be neked az exe méretéről meg hogy hogy dugtak részletesen? :D engem inkább ez aggasztaba, ez nagyon fura

amúgy ne parázz, totál átlagos farkad van, veled is lehet jó a szex, még jobb is kint az exszely ha jobb a szexuális kultúrád..csak ne ezen paràzz

2021. jún. 10. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz a csaj hozzáállása, nagyon gáz ahogy te viszonyulsz a farkadhoz. Nagyon remélem és valószínűnek tartom, hogy kamu szitu amit írtál.
2021. jún. 10. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Zs kategóriás kamu.
2021. jún. 10. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett?
2022. okt. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!