Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért űznek gúnyt a férfiak méreteiről olyan nők, akik még hüvelytornával, kegel gyakorlatokkal se próbálkoztak?
Szerintem sok ilyen itteni, magukat nőnek kiadó ember valójában egy komplexusos férfi, aki csalódott a nőkben teljesen más okok miatt és megpróbálja a női nemet bemocskolni. Biztosan akad köztük néhány valódi nő is, de ők inkább az ostoba, ribi kategóriában játszanak.
Azt én is aláírom, hogy a nőknek lényegében nem kell semmit sem teljesíteniük, hisz nincs mi felálljon nekik, nem ők végzik a munka oroszlán részét az ágyban. Persze nekik is ki kell venniük a saját részüket, ha azt akarják, hogy jó legyen a szex. Mondjuk amennyi lusta, mozgáshiányos, fantáziátlan ember él ma hazánkban, el tudom hinni, hogy a legtöbb kapcsolatban egy rakás kula a szex vagy a férfi, vagy a nő, vagy mindkettő miatt. F
Hát nem tudom, de én az ilyen kérdéseknél inkább pont hogy azt szoktam látni, mindenki azt írja, nem kellene a méreten lovagolnotok, nem az a lényeg.
Igen, rá lehet szorítani a péniszre, élvezetesebb is. A férfi számára. Legalábbis nekem nagyobb élvezetet nem ad. Jobban érzem a partnerem, de élvezni az aktust csak teljes ellazultságban tudom.
Szóval vagy beletörődés, vagy partnerváltás, vagy meg kell találni a legmegfelelőbb pózt ahogy mindketten élvezik a felek. De mutogatni a másikra felesleges.
9es vagyok.
Ne haragudj de ez a mensihiszti amit itt levágsz, egyáltalán nem férfias... Hogy tekintsen egy nő rád férfiként? Ne picsogj, hanem szedd össze magad! Nem érdekel mekkora a szerszámod, lehet 30cm is, ha ilyen vagy, olyan messziről elkerülnélek, hogy csak na. Ezzel szerintem más nők is így vannak...
Egy nő se űz gunyt belőle. Azok kisfarkú pasik akik ezt teszik.
Aki a farka mérete körül pörög az nem érett egy kapcsolatra.
Nem elsősorban magamra gondoltam, hidd el kaptam én már elég cifra megjegyzéseket és simán viseltem. Bár tudat alatt biztos ezeknek a negatív megerősítéseknek is volt abban szerepe, hogy míg az én kezemben áll mint a cövek sokszor, addig ha nővel vagyok fél 6 és az is néha csak jóindulattal.
Csakis egy kisfarkú pasi tudhatja, hogy hogyan reagálnak a nők ebben a tekintetben. Az itt válaszoló szentmártíroknak halványlila gőzük sincs erről, csak azt írják, ami társadalmilag elfogadott.
Nem, egyálatalán nem olyan rózsás a helyzet. Tisztelet a kivételnek, de egyetlen egy rossz élmény is nyomot tud hagyni az ember lelkében, nemhogy a folyamatos megaláztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!