Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a fontosabb a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a fontosabb a lányoknak a magasság,péniszméret vagy a személyiség?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

9-es:

Mond, neked szexi lenne ha valaki szülei mellett kell felosonj?

2021. jún. 9. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

9-es: de ígyis közre játszik a pénz.

Egy férfit akkor ismersz ki mikor mindene megvan mekkora farok lesz ;) egy nőt pedig akkor mikor semmid sincs ;)

Ezt sose feledd.

2021. jún. 9. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Tartós kapcsolatban a személyiség.Alkalmiba a méret.
2021. jún. 9. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Személyiseg,magasság,pénisz méret.
2021. jún. 9. 20:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

9es, 8as vagyok

Ha diák vagy, egy veled egykorú csaj nem fog megszolni, amiért anyádékkal laksz.

Ha évek óta dolgozol, akkor a veled egykorú nő viszont azt fogja látni, hogy önállótlan vagy. Nem azért mert nincs pénzed (bár ha anyádék tartanak el, hova megy el a fizetésed?) hanem mert nem vagy önellátó 25-30 évesen.

2021. jún. 9. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
Pénz, magasság, jóképűség, péniszméret, kb. ebben a sorrendben. A személyiség valahol a fontossági sorrend végén kullog.
2021. jún. 9. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem elég magas (nálam magasabb), akkor nem kezdek el vele ismerkedni, így nem tudom megismerni a személyiségét.

Ha elég magas, az sem jelenti azt, hogy összejönnék vele akár csak egy éjszakára is, nemhogy hosszabbra, ha a személyisége nem szimpatikus. Legalább egy kicsit (egyéjszakáshoz elég ennyi, nem kell közös jövőképnek meg a humornak egyeznie, de azért valamennyire érezzem már jól magam a társaságában akkor is, ha csak beszélgetünk).

Ha elég magas is és a személyisége sem teljesen taszító, akkor a péniszméreten még mindig el tud bukni. Egyszer-kétszer még lefekszem vele, ha nagyon lenyűgözött a személyisége, hátha tud vele varázsolni, de ha nem tud kielégíteni, akkor nincs miről beszélnünk (azzal meg ne jöjjön senki, hogy de kézzel-szájjal mit tud csinálni, élj akkor te örökké kielégítő szex nélkül csak orális kényeztetésen, nekem az nem elég).

Szóval ebből most döntsd el, hogy mi a fontosabb. Mindegyik fontos. Bármelyik ponton el lehet bukni. Az összképet nézem. És szerintem a nők legtöbbje is.

2021. jún. 9. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Ezeket nem lehet külön választani, mind a három egyformán fontos. Először látom, hogy elég magas-e (én az vagyok, szóval ez nekem fontos) aztán megismerem a személyiségét, ha ez is stimmel, akkor pedig kiderül a pénisz. Ha valamelyik nem stimmel, akkor a többi hiába jó.
2021. jún. 9. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Péniszméret nagyon fontos, ugyanis aki ilyen ostoba kérdéseket tesz fel annak azt mondom, hogy "takarodj apád fszába". Ehhez meg ugye szükség van a nagy méretre apukánál, mert ekkora gyökér nem fér el akárhol.
2021. jún. 9. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:
93%

"Ha nincs legalább egy albérleted vagyis a szüleiddel élsz, akkor is ezt fogod mondani? .... de egyesek ezt sem tudják teljesíteni"

Az első barátom az anyukájával élt egy két szobás lakásban. A második a szüleivel, aztán velem albérletben. A harmadik 30 felett albérletben, amikor megismerkedtünk. A mostani, negyedik párom az első az életemben, aki saját tulajdonú ingatlanban lakik.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nem így működik, hogy ezekben lenne felállítható fontossági sorrend, hanem úgy, hogy mindegyik tekintetében van "már kizáró ok"/ "elfogadható" / "teljesen rendben van" és "optimális", és a háromból egy kizáró ok, azt nem tudja az sem kompenzálni, ha a másik kettő optimális.

Például nyilván nem leszek együtt egy számomra ideális magasságú és pénisz méretű férfival, ha nem jön be a személyisége.

De valószínűleg nem igazán fogok vonzódni egy nálam 10-20 cm-re alacsonyabb férfihoz, és ezt nem tudja kompenzálni a személyiség és a pénisz méret.

És ugyanígy esélytelen lenne, hogy pl. egy lópéniszű pasival legyek, akivel szenvedés vagy mission impossible a szex, csak azért, mert 185 cm magas, ami ideális a 177 centimhez, meg mellé klappolunk személyiségre.

2021. jún. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!