Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb a lányoknak a magasság,péniszméret vagy a személyiség?
9-es:
Mond, neked szexi lenne ha valaki szülei mellett kell felosonj?
9-es: de ígyis közre játszik a pénz.
Egy férfit akkor ismersz ki mikor mindene megvan mekkora farok lesz ;) egy nőt pedig akkor mikor semmid sincs ;)
Ezt sose feledd.
9es, 8as vagyok
Ha diák vagy, egy veled egykorú csaj nem fog megszolni, amiért anyádékkal laksz.
Ha évek óta dolgozol, akkor a veled egykorú nő viszont azt fogja látni, hogy önállótlan vagy. Nem azért mert nincs pénzed (bár ha anyádék tartanak el, hova megy el a fizetésed?) hanem mert nem vagy önellátó 25-30 évesen.
Ha nem elég magas (nálam magasabb), akkor nem kezdek el vele ismerkedni, így nem tudom megismerni a személyiségét.
Ha elég magas, az sem jelenti azt, hogy összejönnék vele akár csak egy éjszakára is, nemhogy hosszabbra, ha a személyisége nem szimpatikus. Legalább egy kicsit (egyéjszakáshoz elég ennyi, nem kell közös jövőképnek meg a humornak egyeznie, de azért valamennyire érezzem már jól magam a társaságában akkor is, ha csak beszélgetünk).
Ha elég magas is és a személyisége sem teljesen taszító, akkor a péniszméreten még mindig el tud bukni. Egyszer-kétszer még lefekszem vele, ha nagyon lenyűgözött a személyisége, hátha tud vele varázsolni, de ha nem tud kielégíteni, akkor nincs miről beszélnünk (azzal meg ne jöjjön senki, hogy de kézzel-szájjal mit tud csinálni, élj akkor te örökké kielégítő szex nélkül csak orális kényeztetésen, nekem az nem elég).
Szóval ebből most döntsd el, hogy mi a fontosabb. Mindegyik fontos. Bármelyik ponton el lehet bukni. Az összképet nézem. És szerintem a nők legtöbbje is.
"Ha nincs legalább egy albérleted vagyis a szüleiddel élsz, akkor is ezt fogod mondani? .... de egyesek ezt sem tudják teljesíteni"
Az első barátom az anyukájával élt egy két szobás lakásban. A második a szüleivel, aztán velem albérletben. A harmadik 30 felett albérletben, amikor megismerkedtünk. A mostani, negyedik párom az első az életemben, aki saját tulajdonú ingatlanban lakik.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nem így működik, hogy ezekben lenne felállítható fontossági sorrend, hanem úgy, hogy mindegyik tekintetében van "már kizáró ok"/ "elfogadható" / "teljesen rendben van" és "optimális", és a háromból egy kizáró ok, azt nem tudja az sem kompenzálni, ha a másik kettő optimális.
Például nyilván nem leszek együtt egy számomra ideális magasságú és pénisz méretű férfival, ha nem jön be a személyisége.
De valószínűleg nem igazán fogok vonzódni egy nálam 10-20 cm-re alacsonyabb férfihoz, és ezt nem tudja kompenzálni a személyiség és a pénisz méret.
És ugyanígy esélytelen lenne, hogy pl. egy lópéniszű pasival legyek, akivel szenvedés vagy mission impossible a szex, csak azért, mert 185 cm magas, ami ideális a 177 centimhez, meg mellé klappolunk személyiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!