Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hűséges az akinek allandoan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges az akinek allandoan k.félhetnékje van? Kezd irritalni nagyon

Figyelt kérdés

Állandoan szexet akar ha csak osszefutunk is, neki áll stb.

Van nemiéletunk pedig.

Allandoan nyugtalan vagyok mit csinalhat a hátam mogott, mikor nem vagyunk egyutt, miert áll neki folyamat.

Kezdem megutalni már azt is, ha kezdemènyez mert ugy erzem nem is en kellek neki, nem engem az en p.ncim akarja, csak siman csak en vagyok kéznél erre, es csak azert muszajszexbol.

Kezdek ott tartani hogy undorodom a szextol. kenyszer. Es nem szerelembol jon meg spontenaitasbol ahogy kialakul koztunk, hanem ki tudja mitol kitol ilyen.

#pasi, szex
2021. jún. 9. 18:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha neked ez nem megfelelő akkor szakíts igen. Nem értem eleve minek kellett kibékülni.
2021. jún. 9. 19:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Szoval akkor valoban nem en kellek az ilyennek? Csak egy luk?
2021. jún. 9. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Semmit nem tudunk. Ő kora? Tied?
2021. jún. 9. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudunk a párodról, nem mi fogjuk tudni megmondani mit csinálj
2021. jún. 9. 19:54
 15/19 A kérdező kommentje:

Mert mit kell ehhez tudni?

Egy ffi farokkal. Akinek mindenre áll nagyvaloszinu. Csak epp nem tud mindent reptében..,jobb a fix biztos luk, aki mindig "segít" szegényen.

De persze bla bla szeret etc. A körítésre is ügyel, mert szorult belè illedelem vagy mi.

Felnőttek vagyunk.

2021. jún. 9. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Ha ilyen rossz véleménnyel vagy a saját párodról akkor minek vagy vele?

Attól hogy egy férfinak sokszor áll a farka még szeretheti a párját. Nem függ össze a kettő

2021. jún. 9. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
29%
20 éves csaj, és egy 50 es pasi. Ilyen a támogatói kapcsolat.
2021. jún. 9. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

jézusmária.

általában akkor szoktak másik nőt gyanítani a háttérben, ha nem igazán kívánós az embör, nem akkor, ha nagyon az...

2021. jún. 9. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Lehet csak rád áll, ennyire kíván.
2021. jún. 9. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!