Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a helyzetnek a megoldása? Vagy ezt el kell így fogadnom?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel (25F 19L), nem volt már szűz, mikor összejöttünk, de azért nem volt túl nagy tapasztalata. Az a helyzet, hogy elég nagy a méretem, ő pedig nagyon szűk. Ha rendesen van időnk előjátékra, megfelelően benedvesedik és felizgul, isteni a szex, viszont egyszerűen nem tudunk lebonyolítani soha egy gyors, spontán szexet, hiszen neki ez fájdalmakkal járna. Több párt is ismerünk, akiket irigykedve hallgatunk, amikor mesélik, hogy hol zavartak le egy gyors menetet, mert annyira összepasszolnak ott lent, hogy nincs szükségük hosszú izgatásra, előjátékra. Valakinek volt már hasonló problémája? Van erre megoldás?2021. jún. 9. 00:16
1/6 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám van (F), szerintem ezzel együtt kell élni. Vagy csak én nem találtam még megoldást
2/6 anonim válasza:
Van. Lépj. Ugyanezt éltem át. 13 év, 7 év házasság, vergődés.
A vérmérsékletetetek is más. Meg a méretetetek is. MI kell még?
Lehet egymást szeretgetni, de Te a csülkös bableves vagy, a csajod meg a tejbegríz. Hozd össze: nem fog menni.
3/6 anonim válasza:
Igen, van rá megoldás: megszoksz, vagy megszöksz. A barátnőd ilyen, mások meg olyanok, nem másokat kell majmolni, utánozni hanem azt csinálnotok ami mindkettőtöknek jól esik. A párod ilyen "típus" (mint a nők többsége), idő kell neki hogy hangulatba kerüljön nem két csettintés.
4/6 anonim válasza:
Ez mindig ilyen marad. Idővel igen kicsit talán javulhat, de csak minimálisat. Én is csak annyit tudok mondani, megszoksz vagy megszöksz.
5/6 anonim válasza:
Ugyanez volt a probléma, elengedtem a dolgot
20F
6/6 anonim válasza:
Ugyanez. Azt mondta imád, de ekkorát hosszú távon egyszerűen nem tud kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!