Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok heterók, volt már hogy egy barátnőtök vagy egy másik csaj, elkezdett taperólni? (Fenék, mell, punci, comb stb)
Igen és olyan is volt, hogy ezt én csináltam más lánnyal. Nem vettem zokon, ez általában házibulin vagy fesztiválon törtent, ittunk, jól éreztük magunkat. Mondani se kell a pasiknak a nyála csordult ettől:D én hetero vagyok, de vannak olyan lányok, akivel szívesen csinálok ezt azt, mert szexik és élvezem. Pl hármas szexnél is játszottunk a barátnőmmel egy kicsit egymással. Szerintem nincs ebben semmi.
Na persze ha a semmiből random csaj elkezdene fogdosni, akkor elküldeném melegebb éghajlatra. De ha társaságban vagyunk és ott az egyik lány nyitott és kezdeményez, nekem is tetszik, akkor belemegyek a játékba
Legelső páromat kezdte el előttem fogdosni az egyik barátnője egy kültéri iszogatás alkalmával, jól láthatóan páromnak tetszett és viszonozta is, de egy "fiatalság-bolondság" mókának betudva egy szájra puszival be is fejezték, szegény lány nagyon zavarban volt, szinte el is felejtette, hogy ott vagyok. Nem tudom mi futhatott le benne, teljesen spontán volt a reakciója.
Pár nappal később a kezdeményező lány írt neki, hogy nem szeretnénk-e vele kipróbálni az édeshármast. Párom zavarba volt, én még inkább és én mondtam ki a nemet. Többre tartottam a kapcsolatunk. Fél évvel később szakítottunk. Jó hülye voltam.. :)
26F
Igen egy kolleganőm. Nem esett rosszúl. Meztelenre vetkőztetett az öltözőben. Történt más is.
Utánna fura volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!