Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem lennék vékony hanem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lennék vékony hanem inkább izmos akkor könnyebb dolgom lenne az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Nem tudok sajnos barátnőt találni. Jobban örülnék ha izmos lennék csak nem izmosodom hiába sportolok.

23 vagyok a testömeg indexem pedig 19

2021. jún. 7. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Hiába az izom, ha nincs önbizalom.
2021. jún. 7. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy az #1-es írja, nagyobb bicepszektől még senkinek sem lett nője.
2021. jún. 7. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Az izmosakkal dugni mennek a csajok.Kapcsolatot viszont a nyapicoktól akarnak.Tudják,hogy azok nem annyira kapósak ,és jó ,szófogadó apukák lesznek.
2021. jún. 8. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bár nő vagyok de sovány voltam sokáig. Elöl deszka hátul léc és volt barátom. Bár zavart a súlyom de nem ettől függött hogy valakinek tetszek e. A barataim még nem is a deszkakra buktak de a személyiségem vagy nemtudom de fősulin és utána is volt barátom.

Szülés után kezdtem hízni csak

2021. jún. 8. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!