Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skalpvadász férfiak! Hogyan és milyen módszerrel tudtatok a leghatékonyabbak lenni minőség/mennyiség tekintetében?
Figyelt kérdés
Privátban is jöhet az infó.
(mivel nem párkapcsolatot keresek, a minőséget úgy értem, hogy jó nő legyen vagy ha nem egy extra, legalább az ágyban jó, illetve be kelljen érte túl sokat küzdeni).
2021. jún. 7. 18:50
1/4 anonim válasza:
Érteni kell a nőkhöz. Ez a titka.
2/4 anonim válasza:
Nem játszom meg magam, természetesen viselkedek.
Nem vagyok sem bunkó sem papucs.
Egyenrangúként kezelem a nőt.
Érzik rajtam hogy imádom a nőket, vágyom ràjuk.
3/4 anonim válasza:
Hogy saját magam adom,nincs megjátszás.. De a fő szempont hogy a partnerem is élvezze,és kielégítő legyen az együttlét…. A minőség a fontos a mennyiség megszabható…
4/4 anonim válasza:
A rosszlányokon tuti sikered lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!