Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Általánosságban véve az alacsony vagy a magasabb lányok a vonzóbbak?
22es
Miért? A valóságban is eltérnek a vélemények. Haverok között is van, aki azt szereti, ha minél alacsonyabb a csaj, és minél kisebb a cicije, a másik meg azt szereti, ha átlagos vagy magasabb, nagy mellekkel.
#17es, nyilván rengeteg faktoros a dolog, és nem csak ennyiből áll a személyiségem, de most itt csak a magasságomra fókuszál a válasz, mert az a kérdés. Csak érdekes, amikor pl egy asztalhoz a társaságomhoz oda jönnek új emberek, felállok, és egyből, hű de magas vagy. Határozott vagyok, és jó a tartásom,így kevesen mernek közeledni. Tartom azt a véleményem, hogy ez bizony sok a férfiaknak. De nem baj, ez is egyfajta szűrő, és teljesen érthető.
Illetve egyet értek, nekem kevés a 180. 185-190 felé kezdődik az ideális. Alatta engem is zavarna. Nem szeretem ha akkora a férfi, mint én, hátmég ha kisebb. Magassarkút is viselek néha (max 8-10centist). De egyáltalán nem akarom panaszkodásnak beállítani. Élvezem a magasságom, megtanultam élni vele. Régebben gondoltam, hogy jó lenne alacsonyabbnak lenni, de már elégedett vagyok. (És van párom, nem ismerkedek privátban.) #8as voltam
25ös
Igen, baromira érződik minden lányon, hogy magabiztos e, vagy sem. Sokkal vonzóbb egy átlagos kinézetű lány is akkor, ha látszik, hogy van önbizalma, és elégedett magával. És pont emiatt félünk is odamenni egy ilyen csajhoz, mert a túl jó csajokat nehéz megfogni ugye, és félünk a kudarctól.
Van egy szőke kolléganőm, aki szintén 180 cm magas, és az arca is nagyon szép, de olyan kisugárzása van, hogy még a szívem is jobban dobog, mikor a közelemben van a csaj. És nemcsak én vagyok így vele, mikor bejönnek az ügyfelek, sokszor látom a férfiakon az "aztaqrva" tekintetet, mert bizony egy szép, magabiztos nőnél nagyon tekintélyt parancsoló a magasság. És nem akarok előítéletes lenni, de mikor pl volt ilyen magas barátnőm (már nincs, a francba), és elmentem vele egy 200 fős lagziba, ahol ott voltak a rokonok, barátok, mindenki, és bementünk a terembe, láttam az embereken, az asztalnál ülve, ahogy majdnem kiesett a szemük, hogy azta micsoda csaj. Brutál szexi, mikor egy szép magas csak egy nagyon szép estélyi ruhában megjelenik, rettentő büszke voltam akkor rá. És semmi bajom nincs az alacsonyabb csajokkal, imádnivalóak ők is, de egyszerűen ezek tények.
17es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!