Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tippek, bevált technikák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, bevált technikák punci nyaláshoz?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, mindenki máshogy szereti. De most fogok először így kényeztetni egy lányt és szeretném hogy a lehető legjobb legyen neki, mivel nagyon szereti ha nyalják. (Igen, vissza olvastam a kérdéseket is, de aktualizáljunk. :D )

2021. jún. 7. 14:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Szerintem finoman kezdj: óvatosan nyalj végig az egészen, utána pedig gyengén kezd el nyalni a csiklóját, aztán mehet egyre erősebben. És ahogy az előttem szólók írták, figyelj a visszajelzésiere, nyugodtan kérdezd meg, mi a jó neki :)
2021. jún. 7. 19:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Na végül kicsit előrébb hoztuk a dolgot. :D

Orgazmust nem sikerült elérnem, de a hangok és a reakciók alapján élvezte. Meg is lettem dícsérve. :)

Az jön be neki ha erősebben izgatom a csiklóját, és nem veti meg közben az ujjazást sem.

Persze a fokozatos haladás után. :)

Elvileg régen volt már pasival és egy kicsit ráfeszült, de majd következő alkalommal kiderül.

Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszokat!

2021. jún. 8. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig csináltad neki? Mert kitartónak kell lenni, nekem volt olyan csajom, akinek 30 perc folyamatos nyalás kellett, és attól tudott elmenni, na azért az fárasztó volt :)
2021. jún. 8. 15:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Kb 2x20 percig :D kis szünet, közben ő foglalkozott velem, bár addig sem hagytam lógva.
2021. jún. 8. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Hmm, akkor jó sok idő kell neki is, vagy nem tudta magát elengedni veled.
2021. jún. 8. 19:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Lehetséges, majd a kövi alkalommal kiderül, akkor már szerintem lazábban megy majd a dolog. :)
2021. jún. 8. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Szuper! Gratulálok! :)

9-es voltam.

2021. jún. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!