Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tippek, bevált technikák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, bevált technikák punci nyaláshoz?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, mindenki máshogy szereti. De most fogok először így kényeztetni egy lányt és szeretném hogy a lehető legjobb legyen neki, mivel nagyon szereti ha nyalják. (Igen, vissza olvastam a kérdéseket is, de aktualizáljunk. :D )

2021. jún. 7. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
sok év tapasztalat kell, szóval kezdőnek csak annyit mondanék, hogy élvezzed, imádjad, ne kapkodj és akkor jó lesz.
2021. jún. 7. 14:16
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
.érzékien..kicsit mélyen, szivjad kicsit..de majd hallani fogod mi tetszik neki..de meg is kérdezheted mi tetszik neki..
2021. jún. 7. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne a nyelved hegyével csináld és sok nyállal csináld
2021. jún. 7. 14:17
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, a lányok nagyon különbözőek, egyiknek így jó, a másiknak úgy. És sokszor maguk sem tudják, hogy lenne jó nekik. Pl egyik csak azt szereti, ha a csiklóját nyalogatod finoman, a másik erre azt mondja lehet, hogy béna vagy, és nyomd be rendesen a nyelved a punciba, és úgy nyalj.
2021. jún. 7. 14:23
 5/17 A kérdező kommentje:

Ezért érdekel, hogy másoknál mi ami bejön. Hogyha az egyik módszer láthatóan nem jó neki, akkor még tudjak mivel próbálkozni.

Lelkesedéssel nincs baj és nagyon kívánom is.

2021. jún. 7. 14:26
 6/17 Lazy Lover ***** válasza:
27%
minden nő más hagyd hogy ő irányítson esetleg nézz meg pár videót róla xvideoson
2021. jún. 7. 14:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az erős nyalás jön be ha odaszorítja a nyelvét, mert "sajnos" sokáig úgy maszturbáltam, amíg nem volt szexuális életem, hogy egy párnához erősen odadörgöltem magam. Az is "segít rajtam" ha nem csak a csiklómat, hanem picivel fölötte is nyalja. Vagy a "lyuk" bemenetet nyalja felette meg erősen dörzsöli.
2021. jún. 7. 14:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, ment a zöld. 👌
2021. jún. 7. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nyugodtan beszélhetsz hozzá közben.. Megkérdezed, hogy hogyan szereti.? :) Nem hiszem, hogy haragudna miatta.

Amúgy igen, ne a nyelved hegyét használd. Nyald végig szépen. Aztán először a csikló részén csináld neki, utána a bejárat körül. Érezni hallani lehet, hogy hol a jobb neki.

Néha az egészet is nyald végig. Jól rakd rá a szádat és picit szívjad néha.

Majd azért jelezz vissza, hogy hogy ment. :)

2021. jún. 7. 17:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerdán lesz a randi. Majd csütörtökön jelentkezem. :)
2021. jún. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!