Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy lány 23 évesen is szűz 3 év párkapcsolat után?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 23:20
21/42 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha 3 év alatt nem jutott el oda, hogy szexeljen, ott valami gond van. Vagy szex terén vet fel kérdéseket, vagy olyan azempontból, hogy ha nem volt megfelelő a pasi, akkor minek maradt vele 3 évig? Ez is gyanús. Ez vagy az, de fura
N
22/42 anonim válasza:
Ha távkapcsolatban vagytok és csak ritkán látjátok egymást akkor is egy vasárnapi hús leves mellett anyuci és apuci előtt akkor még talán azt mondom h előfordul
Vagy nagyon nagy hívődét bujik meg a háttérben.
23/42 anonim válasza:
Én sem értem,hogy 3 év alatt a két ember mit csinált akkor egymással?
24/42 anonim válasza:
Hát, én jól ellátnám a bajod. Velem minőségileg bepótolhatnád azt a 3 évet.
25/42 anonim válasza:
Komolyan érdekelne, hogy mi ennek az oka?!
26/42 anonim válasza:
Furcsának furcsa, de hogy nem normális az azért erős.
28/42 anonim válasza:
Egy módon el tudom képzelni. Mindkettőtöknek kielégítő az orális szex, behatolás nem történt, technikailag szűz vagy. De ez csak tudálékoskodás lenne, valójában félrevezető.
29/42 anonim válasza:
Engem is érdekelne,, hogy mégis hogy gondolkodik egy ilyen lány.
Nincs bennem se negatív se pozitív érzés így ezűgyben de tényleg érdekes lehet az a gondolatmenet ami idáig vezetett
30/42 anonim válasza:
A válaszom határozott nem. Komolyan mi a túrót csináltatok három évig? Sakkoztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!