Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szopatásnàl a hajatoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szopatásnàl a hajatokat vagy a fejeteket fogja inkább a srác?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Beteg állatok vagytok.

Csoda hogy a nők inkább maradnak a vibrátornál?

2021. jún. 7. 08:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindegy, egyik sem zavar
2021. jún. 7. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindkettőre volt már példa, de ha választani lehet akkor csak tartsa a fejem.
2021. jún. 7. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Komolyan vannak itt olyan férfiak akik kinyomnák egy nő szemét, mert az erőszakosságuk miatt az leharapja a fa*szukat?

Kívánom hogy az ilyenek pusztuljanak meg a saját nyálukban. Bántani egy nőt? Eszem megáll...

Ha valaki ezt a szopatás dolgot extrém módon akarja művelni, az ne csak random fuldoklásra bírja a lányt, hanem beszélje meg vele hogy ez neki is belefér e vagy sok. Mert nekem sok lenne és bizony reflexből volt már hogy ráharaptam páromra (nem lett komoly szerencsére) mert nem figyelt és hirtelen tövig tolta. Azóta mindketten óvatosabbak vagyunk, és megértette hogy nem direkt haraptam rá.

2021. jún. 7. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
engem fenekelni szokott közbe
2021. dec. 23. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
A melleimet :)
2022. ápr. 6. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!