Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a srác nem tud elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác nem tud elélvezni szex közben akkor az az én hibám?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt elsőnek és bármit csináltam vagy bármit csinált nem tudott elélvezni. Soha nem jártam még így és azt mondja vele se fordult még elő ilyen. Nem tudta megmondani mi volt a baj. Mi lehet az oka?
2021. jún. 1. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok mindentől lehet. Fáradtság, pillanatnyi hangulat, nem kívánta éppen akkor annyira, izgult, stb. Magadat ne okold, fölösleges. Próbáljátok újra, szinte biztos hogy akkor minden menni fog.
2021. jún. 1. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugy értelmezem,hogy merevedése volt.Nem kell tuldramatizálni.Első alkalommal mindketten azon aggódtok,hogy jol csináljátok e.Meg akartok felelni a másiknak.Ezért előfordulhat,hogy nem tudtok kellően feloldódni.

Azt ajánlom,hogy a kővetkező együttlétkor legyen hosszabb előjaték,masszázs,kellemes zene.

Az segíthet ellazulni,és a partnered is el tud menni

2021. jún. 1. 07:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Remélem élvezte annyira, hogy akarjon még egy alkalmat :)
2021. jún. 1. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen pár esetben. Bár nálam már rájöttem akkor van ha többször állok meg,hogy a partnerem ne előzzem meg nyilván. Aztán ez valahogy átbillen a másik irányba és áll a cerka de nehezebben sül el. Ettől még élvezem és jó érzés. Bár így megvallom az orgazmus is intenzívebb és nagyobb a végén ami jobban tetszik személy szerint nekem. nálatok sincs ebből gond tuti.
2021. jún. 1. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!