Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha,szexuális bántalmazás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha,szexuális bántalmazás áldozata egy lány /nő soha nem fogja élvezni az aktust ?

Figyelt kérdés

A részletekbe nem merülnék el az első szex nemierőszak.

Ezután félelem a behatolástól

Semmi jó érzés. Csak az hogy feszít vagy fáj.

Csak akkor "jó" ha nem éreztem fájdalmat..

Mindig küzdök magam ellen szeretném én is élvezni az aktust de nem tudom hogyan .

Sokszor feltőrnek rossz emlékek elkezdek zokogni de volt hogy sikítva rúgtam le a partnerem mert megijedtem..

Egyszerűen gyűlölöm magam .

Mert kívánok valamit amit nem tudok élvezni ami nem okoz örömöt.

Ha mégis sikerül egy fájdalom mentes együttlét használtnak érzem magam ..

Később pedig van az a jó érzés hogy kiegyensúlyozott vagyok a ciklusomnak is jót tesz főleg ha késik a vérzésem akkor egy kis szex és megjön..

Próbáltam szakemberhez fordulni. Antidepresszáns szereket akart írni

De attól hogy szedek xanaxot,rivotrilt,Frontint még nem fogom élvezni a szexet .

Egyáltalán van arra esély hogy valaha élvezni fogom az aktust

De akkor hogyan ?

Vagy felejtsem el így jártam.

Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget.

2021. jún. 6. 19:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%

A Xanax meg a frontin az NEM antidepresszáns. Egész más.

Pszichoterápia kéne, vagy hipnózis (utóbbival vigyázz ,mert vannak senki ló*sz Jóskák akik azt állítják értenek hozzá). Valójában Magyarországon csak pszichológusnak és orvosnak lehet valódi hipnoterapeuta szamvégzettsége.

Vagy esetleg egy olyan pasit keress, aki ezt segít benned feloldani. ;-)

Ilyen traumával nem volt még dolgom, de tettem már csodákat lányokkal. (Nem, nem vagyok szakember...)

2021. jún. 6. 19:59
 2/30 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm a válaszod és a javítást ment a:✅

Hát egy olyan dologról beszélünk ami lassan 9 éve történt. Nem tudom hogy ez orvosolható

De azért köszönöm a jó tanácsot.

2021. jún. 6. 20:09
 3/30 anonim ***** válasza:
62%
Sok nő az erőszak közben is átél orgazmust. Persze nem feltétlen az első alkalommal. Csak sokaknál utána a bűntudat miatt mennek félre a dolgok.
2021. jún. 6. 20:10
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

De, szerintem élvezheti a későbbiekben (illetve nem csupán szerintem, ezt mások tapasztalatai alapján mondom), csak ahhoz fel kell dolgozni a traumát, ami a te esetedben láthatóan nem történt meg.

Pszichológus mit mond? Feltételezem, pszichiáternél jártál, vagy rosszabb esetben sima háziorvosnál, mert nyugtatókat (a felsoroltak közül valóban nem antidepresszáns egyik sem) csak ők írhatnak fel.

2021. jún. 6. 20:11
 5/30 A kérdező kommentje:

#3-as Ne haragudj de azt amit átéltem rohadtúl nem élveztem.. Olyan éles fájdalmat éreztem odalent mint még soha.. Mintha kést forgattak volna bennem

Nem tudom hogy ettől kinek van orgazmusa .. De biztos van ilyen

2021. jún. 6. 20:13
 6/30 anonim ***** válasza:
66%

5

Meglepődnél mennyi nőnek. Sokan ezért nem is fordulnak a hatóságokhoz, mert össze vannak zavarodva amiatt hogy élvezték.

2021. jún. 6. 20:15
 7/30 A kérdező kommentje:
#6 Lehet,hogy így van de hidd el a legtöbb nő nem élvezi .
2021. jún. 6. 20:18
 8/30 anonim ***** válasza:
95%
Valamilyen fajta lelki feldolgozás szükséges lehet hozzá, esetenként külső pszichoterápia.
2021. jún. 6. 20:30
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek orgazmusuk van, azok sem érzelmi/szellemi/izgalmi/akármilyen síkon "élvezik" (ők sem akarják, hogy ez megtörténjen velük), csak így reagál a testük. Mint ahogyan egy férfinak is lehet magömlése anélkül, hogy ténylegesen élvezné a szexet vagy a maszturbálást. Előfordulhat, de persze nem mindenkivel.
2021. jún. 6. 20:32
 10/30 anonim ***** válasza:
90%

7

Igen ez rossz kifejezés tehát orgszmusuk van közben sokszor az atlagnál nagyobb inenzitású.

2021. jún. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!