Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknak könnyű barátot találniuk?
Én 4 évig voltam egyedül az előző kapcsolatom előtt. Most több mint fél éve szintén egyedül vagyok. Még csak szexprtnert se újítottam be.
Szóval természetesen egy szép nőnek se kell állandóan kapcsolatban lenni, hisz eleve nem is szabhatod meg, hpgy na holnap találkozom a nagy Ő-vel. Ezt a sors alakítja. Ha évekig nem találod meg a megfelelőt, akkor évekig egyedül leszel. Ez van.
Annak a nőnek, aki szép és okos is, a legnehezebb dolga van ezt elárulom. És ők sokkal hosszabb ideig is szinglik, mint más nők. Mivel az igényeik is magasak, nehezebben találnak megfelelő férfit
N
Ja arról nem is beszélve, hogy sok férfi nem is meri leszólítani őket, nem mer kezdeményezni, kevésnek gondolja magát. Holott lehet hogy lenne esélye. Míg egy átlagosabb nőnek sokszor többen udvarolnak
2
És a legtöbb nő pontosan ezt gondolja, ezért a komoly jelentkezőket is egy kalap alá veszik, és szépen kikosarazzák őket is...
Szerintem nehezebb. Nagyon sokszor voltak akik nagyon "óvatosan" próbálkoztak, jöttek az "egy ilyen csinos lány hogy lehet egyedül?" vagy "tényleg nincs senkid?" stb. Néha mintha kicsit féltek volna, kivéve facen ahol imádnak próbálkozni
Szerencsére már van párom, szóval megoldódtak az ilyen gondok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!