Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti lefeküdnétek egy 11 cm vesszőjű fiúval?
Kizárt, hogy egy akkora farkincával élvezetet tudna okozni. Úgyhogy inkább nem. Az ilyen problémákat jobb szex előtt felhoznia a férfinak, nem kellene ezzel meglepni a partnert. Mert különben ne csodálkozzon, ha otthagyom szex helyett.
Ha nekem lenne valami probléma a puncimmal, akkor én azt neki előre megmondanám, nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni az ágyban.
Nem tudom hol élsz, de a Távol-Keleten (Kína, Dél-Korea, Japán) éppen gyorsan elöregedik a népesség, mert alig vállalnak gyereket az emberek, sőt, a japánok lassan a szexszel is felhagynak, a japán fiatalok férfiak 30%-a még sose szexelt.
Ahol rohamosan nő a népesség, az Afrika, Közép-Amerika és Dél-Ázsia (Pakisztán, India).
Kis farokkal is lehet gyereket nemezni, csak épp élvezet nincs közben a nő számára, de régen ez nem is volt szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!