Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek mi az amiért egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mi az amiért egy nő utálja az orális szexet, és mi az amiért valaki pedig imádja?

Figyelt kérdés
Ebben a temakorben mindig nagyon szélsőséges válaszok érkeznek, ezert szeretném megtudni a pro és kontrakat.
2021. jún. 5. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Szeretem a párom, szeretem külön a péniszét is. Szeretek a páromnak örömet okozni, élvezem mennyire élvezi. Csak úgy magát a péniszt is szeretem csókolgatni, "játszadozni" vele, kényeztetni, szeretni, neki is örömet okozni.
2021. jún. 5. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Szeretem csinálni, mert imádom hallani, érezni, hogy a partnerem élvezi és engem is felizgat. Az illatát, ízét élvezem és jó érzés a számbavenni.

Egyszer volt egy rossz élményem ( egy külsőre nagyon ápoltnak látszó pasi, de a farkát tuti nem mosta meg a randi előtt, talán nem számított orálra 😃), azután én is tartottam tőle, hogy mégegyszer ilyenbe belefutok, de szerencsére ilyen nem történt.

Aki nem szereti csinálni elképzelhető, hogy tényleg valamilyen rossz élményhez kötődik, amin nem tud túllépni.

2021. jún. 5. 09:37
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Nem szeretem csinálni, mert fárasztó. Szexuálisan nem izgulok fel tőle, nekem a szopás csak egy monoton munka, ami közben úgy kell csinálni mintha élvezném.

Csinálom ha a másik szeretné, el is játszom hogy élvezem, de valójában utálom.

N

2021. jún. 5. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem csinálni, mert szeretek örömet okozni neki, és számomra is izgató. Persze csak annak, akit szeretek, és aki viszonozza is az orált.
2021. jún. 5. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is felizgulok közben teljesen, pláne ha szép a farok. Jó érzéssel tölt el, hogy élvezetet okozok, nálam van az irányítás, variálom ahogyan akarom, figyelem a reakciókat. A legjobb szexeim mind szopással kezdődtek.
2021. jún. 5. 23:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Van ilyen hogy egy farok szép?
2021. jún. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!