Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek mi az amiért egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mi az amiért egy nő utálja az orális szexet, és mi az amiért valaki pedig imádja?

Figyelt kérdés
Ebben a temakorben mindig nagyon szélsőséges válaszok érkeznek, ezert szeretném megtudni a pro és kontrakat.
2021. jún. 5. 07:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem imádom,de szeretem,mert jó érzés a páromnak örömet okozni,szeretem hallgatni a kis sóhajait,látni az arckifejezését.Mellesleg engem is felizgat,hogy ennyire élvezi,amit csinálok vele.
2021. jún. 5. 07:58
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Vszeg valaki letuszkolta a torkan, azert nem szereti
2021. jún. 5. 08:01
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Az első alkalomnál büdös,túrós lehetett a farka,ezért nem szeretheti.
2021. jún. 5. 08:04
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Egyik csaj azért nem szerette mert szerinte megalázó. Mikor csinálta akkor is csak úgy, hogy takaró alatt.
2021. jún. 5. 08:24
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Mert eszembe jut, hogy hány pinában járt már előttem.
2021. jún. 5. 08:35
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Ki tudja mennyi szaros seggbe bele dugta már, utána meg rakná a számba. 🤮
2021. jún. 5. 08:42
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Bezzeg punciba engeditek, ennyi prud pi csat

N

2021. jún. 5. 08:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem rajtam múlik, hanem a pasin. Aki nagyon vonz és szívesen viszonozza is, annak szeretem csinálni, én is élvezem. Nem a f*sz kedvéért szopok, hogy végre a számban legyen, hanem az ember kedvéért, akihez tartozik...
2021. jún. 5. 08:46
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

Rendben van, hogy Te nem szereted de attól még nem ennyire igénytelenek a férfiak, legalábbis az Én párom nem.

Nem tudom milyen férfiakkal volt eddig dolgod, de az fix h igénytelen volt az összes!

2021. jún. 5. 09:06
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Én sosem odzkodtam tőle, a spermától sem. Nem tudom miért alakult ez ki így. Aki nem szereti csinálni lehet hogy volt egy rossz élménye, undorítónak, megalázónak tartja vagy nem meri csinálni gátlásos, de neveltetés kérdése is szerintem.

Én nagyon szeretem csinálni természetesen csak annak akivel párkapcsolatban vagyok.

2021. jún. 5. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!